Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Farum - tirsdag den 27. juli

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Farum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Biler stødte sammen

Farum: To bilister stødte mandag morgen klokken 07.19 sammen i krydset Frederiksborgvej/Slangerupvej. De to bilister, en 23-årig kvinde fra Havdrup og en 32-årig kvinde fra Ballerup blev efterfølgende kørt til tjek på skadestuen.

Årvågen nabo tippede politiet om indbrudstyve

Smørum: Det var en årvågen nabo, som klokken 08.38 kontaktede politiet og fortalte, at to unge mænd netop var steget ud af en bil på Gravertoften og gået ind i et hus, hvor de ifølge anmelderen ikke havde noget at gøre. Flere patruljer blev straks sendt afsted mod adressen, og det lykkedes at få anholdt de to mænd, som i første omgang var flygtet fra stedet. Mændene, der er 18 og 20 år og fra Herlev, blev sigtet for indbrud og for i forbindelse med flugtforsøget at have bragt andres liv og førlighed i fare. De blev ved et grundlovsforhør varetægtsfængslet i otte dage.

Vidste du, at Nordsjællands Politi altid forsøger at finde en ledig patrulje, hvis du ringer om et indbrud, der er i gang nu og her? Vi vil nemlig gerne fange indbrudstyven på fersk gerning. Ring til os på 1-1-4, hvis du ser noget mistænkeligt, eller hvis du opdager et indbrud, som er i gang. Hurtig henvendelse og et godt signalement kan hjælpe os. Læg gerne mærke til, hvordan tyven ser ud: Højde, hårfarve, tøj, evt. transportmiddel, redskaber og/eller medbragte tasker/rygsække er vigtige informationer, når vi skal finde tyven.

Tv stjålet

Gentofte: I løbet af weekenden er der stjålet et tv fra institutionen Mosebuen. Tyvene har brudt en bagdør op for at komme ind i institutionen. Tyveriet blev anmeldt mandag formiddag klokken 10.09.

Slukkede bål af haveaffald

Græsted: Politi og brandvæsen kørte mandag formiddag til Faksemosevej, hvor en mand omkring klokken 10.36 havde tændt et stort bål af haveaffald. På grund af bålets størrelse og en god vind på stedet, var der imidlertid fare for, at ilden kunne brede sig til de nærliggende marker. Brandvæsenet sørgede derfor for, at bålet blev slukket.

Tricktyve på spil

Espergærde: To tricktyve var mandag formiddag klokken 10.57 på spil i Netto på Vestermarken. Her henvendte de sig til en 89-årig kvinde, som blev forvirret af, at de to talte udenlandsk til hende. I forvirringen lykkedes det den ene af dem, at stjæle en pung fra kvindens taske, som stod i en indkøbsvogn. De to, der begge er mænd, beskrives som A: østeuropæisk af udseende, 30 år, 175 cm høj, spinkel af bygning, brun i huden med kort, sort hår, iklædt hvid/grå stribet t-shirt, blå/sorte shorts, sorte sandaler og havde tatoveringer på begge underben. B: østeuropæisk af udseende, 30 år, 188 cm høj, muskuløs af bygning, hvid i huden med kort brunt hår, iklædt hvid t-shirt med tryk og sort skjorte udenpå, grå/lyseblå shorts og hvide sneakers.

 

Ung mand kørte galt

Fredensborg: Klokken 11.19 ringede en borger til politiet og fortalte, at en bil var forulykket på Hillerødvejen men, at der ikke var nogle personer i nærheden. Bilens ejer blev kontaktet og oplyste, at en 18-årig mand, som var søn af bilens ejer, var forulykket i bilen og havde ringet til sine forældre, som efterfølgende var kørt til stedet for at hente ham og bringe ham til tjek på skadestuen.

 

Indbrud i bistro

Gentofte: I weekenden har der været ubudne gæster på Bistro 28. Et vindue er blevet brudt om og ukendte gerningsmænd har stjålet kontanter og spiritus fra stedet. Indbruddet blev anmeldt mandag klokken 11.53.

 

Gasledning revet over

Fredensborg: En gasledning blev mandag klokken 12.48 revet over i forbindelse med et gravearbejde på Karlebovej. Beboerne i umiddelbar nærhed af gasudslippet blev evakueret.

 

Tagtegl kastet på jorden

Nærum: Fem-seks tagtegl er i weekenden blevet pillet af taget på Ravnholt Skole på Fruerlund og kastet ned på jorden, hvor de var knust. Desuden er der blevet sat ild til en bænk og en skraldespand. Hærværket blev anmeldt klokken 12.54.

Kørte uden kørekort

Frederikssund: Mandag eftermiddag klokken 13.41 blev en 37-årig mand fra Frederikssund sigtet for at køre bil på trods af, at han ikke havde noget kørekort. Manden blev standset på Odinsvej.

 

Unge butikstyve på spil

Kgs. Lyngby: To unge piger på 12 og 13 år fra Søborg, blev mandag eftermiddag klokken 15.00 taget for butikstyveri i Lyngby Storcenter, hvor de havde stjålet diverse varer fra Monki, H&M samt Normal. På grund af deres unge alder, blev både de sociale myndigheder og pigernes forældre underrettet om sagen.

Kørte uden kørekort

Hillerød: En 30-årig mand fra Hillerød blev mandag eftermiddag klokken 17.05 standset, da han kom kørende ad Tulstrupvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde erhvervet kørekort.

Mand sigtet for blufærdighedskrænkelse

Hellerup: En 26-årig mand med ukendt adresse blev mandag eftermiddag klokken 17.19 anholdt og sigtet for blufærdighedskrænkelse. Manden havde kort tid forinden forulempet flere unge kvinder ved at tage dem på numsen og havde tillige prøvet at kysse den ene. Den 26-årige blev taget med til politigården, hvor det efter en gennemgang af sagen blev vurderet, at der ikke var grundlag for at fremstille ham i grundlovsforhør. 

Sigtet for spirituskørsel

Helsinge: Promillen hos en 63-årig mand var højere end den tilladte, da han klokken 17.41 på sin knallert blev standset af en patrulje på Rundinsvej. Manden blev sigtet for spirituskørsel og taget til hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre sagsbehandling.

Mand sigtet for besiddelse af hash

Nærum: En 20-årig mand fra Vedbæk blev klokken 20.10 mandag aften sigtet for at være i besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videresalg. Manden blev truffet af en patrulje i krydset Fruerlund/Nærumgårdsvej, hvor det blev konstateret, at han var i besiddelse af en del hash, der var pakket i mindre salgsportioner.

Fest blev lukket og slukket

Snekkersten: Der måtte to besøg til, for at få en gruppe unge på Hasselhøj til at forstå, at de skulle dæmpe sig, så de omkringboende kunne få nattero. En patrulje var forbi første gang klokken 00.25 natten til tirsdag og forklarede de tilstedeværende, at hvis de fortsat skulle feste, skulle det foregå inden for med lukkede døre og vinduer. Men da de unge godt en halv time senere igen festede løs, kørte patruljen tilbage til stedet og lukkede festen.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 26. – 27. juli 2021

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi