Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Farum - torsdag den 29. juli

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Farum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Spirituspåvirket mand på knallert

Skibby: Onsdag formiddag klokken 10.35 blev en 43-årig mand fra Jægerspris standset, da han kom kørende på knallert ad Hovedgaden. Her viste en alkometertest, at mandens promille var højere end den tilladte. Han blev sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre sagsbehandling.

Hund fandt hash

Farum: I forbindelse med en indsats mod salg af euforiserende stoffer på gadeplan fandt en narkohund onsdag formiddag omkring klokken 10.50 en betydelig mængde hash, som var gemt mellem nogle grene i et træ i et grønt område ved Birkhøjterrasserne. Hashen blev taget med på politigården og registreret som hittestof.

Tagarbejde startede brand

Kvistgård: Da der onsdag formiddag klokken 11.44 skulle lægges tagpap på en trækonstruktion på Kvistgård Stationsvej, antændte flammen fra gasbrænderen trækonstruktionen. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor brandvæsenet hurtigt fik branden under kontrol og slukket. En 60-årig mand fra Helsinge, som arbejdede på stedet, blev sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven.

Tricktyv på spil

Hellerup: Onsdag eftermiddag klokken 12.40 var en tricktyv på spil i Klinik for fodterapi på Strandparksvej. Her kom en mand ind i klinikken med et stykke papir og ville have forklaret noget. Han blev imidlertid bedt om at forlade forretningen, hvor det efterfølgende blev opdaget, at en mobiltelefon var blevet stjålet. Manden beskrives som østeuropæisk af udseende, 35-40 år, 160-165 cm høj, almindelig af bygning med brunt kort krøllet hår. Han talte et fremmed sprog og var iklædt hvid T-shirt, blå skjorte og jeans.

Bil brød i brand

Allerød: Ingen kom til skade, da en bil klokken 13.12 brød i brand på Hillerødmotorvejen. Det sydgående spor blev spærret mens politi og brandvæsen arbejdede på stedet, og det fik nogle af de bilister, som sad i kø til at foretage ulovlige uvendinger.

Ukrudtsbrænder antændte træplader

Gentofte: En 20-årig mand fra Brøndby Strand og en 21-årig mand fra Frederiksværk blev onsdag eftermiddag sigtet for overtrædelse af Beredskabsloven. De to havde ved 15-tiden brugt en ukrudtsbrænder tæt på en bygning i Smakkedalen, og dermed antændt nogle træplader og isolation på bygningens facade. Ilden blev hurtigt slukket.

Mand sigtet for vold

Gentofte: En 30-årig mand fra Gentofte blev onsdag eftermiddag sigtet for old efter han skubbede en 76-årig mand, så han faldt på Vangede Bygade. Her var den 76-årige ved at krydse vejen, og da den 30-årige kørte tæt forbi ham, slog den 76-årige ud efter sidespejlet på den 30-åriges bil. Det fik ifølge anmeldelsen den 30-årige til at bremse op og stige ud af bilen, hvorefter han skubbede den 76-årige i brystet med begge hænder, så den 76-årige faldt og slog sin hofte. Den 76-årige blev også sigtet i sagen. Han er sigtet for hærværk, idet sidespejlet på den 30-åriges bil blev ødelagt, da den 76-årige slog ud efter og ramte det.

Hashpåvirket bilist uden kørekort

Kgs. Lyngby: En 32-årig mand fra Valby blev onsdag aften klokken 19.24 standset på Jægersborgvej, hvor han kom kørende. Her viste det sig, at han var påvirket af hash og tidligere havde fået sin førerret administrativt inddraget. Han blev derfor sigtet for forholdene.

Pung stjålet

Hørsholm: Onsdag aften klokken 20.15 blev det anmeldt, at en mand om formiddagen klokken 11.00 var kommet ind hos Revisor Team på Rungstedvej og på et fremmed sprog, muligvis italiensk, havde spurgt, om hjælp til at få lavet en kopi af en medbragt seddel. En medarbejder gik ud i baglokalet for at kopiere sedlen, og manden takkede efterfølgende og forlod stedet. Senere opdagede medarbejderen, at en pung var blevet stjålet kontoret. Manden beskrives som sydeuropæisk af udseende, 40-45 år, 165-175 cm høj og spinkel af bygning, brun i huden med kort sort hår. Han var iklædt mørkt tøj, muligvis cowboybukser.

Flere festdeltagere blev bedt om at skrue ned

Nordsjælland: Deltagerne i en fest på Lønholtvej i Fredensborg blev klokken 23.30 bedt om at skrue ned for musikken, så de omkringboende kunne få lidt ro. Det samme blev en gruppe unge, som ved midnatsfest havde fuld gang i en fest på Kulsviertoften i Kgs. Lyngby, ligesom en patrulje kørte forbi forsamlingshuset å Fokken i Snekkersten klokken 00.20 og bad gæsterne her om at dæmpe sig. 

Bekymret over drivende jolle

Helsingør: Et brag fra en jolle, der sejlede ca. 300 meter ud for Hornbæk Plantage vakte klokken 00.18 natten til torsdag bekymring hos en borger, som derfor kontaktede politiet. Søredningstjenesten iværksatte en eftersøgning, men der blev ikke fundet tegn på en søulykke.

Sigtet for spirituskørsel

Helsingør: Klokken 03.09 natten til torsdag blev en 38-årig mand fra Kirke-Såby standset på Nordre Strandvej. Her viste en alkometertest, at hans promille var over den tilladte. Manden blev sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, der skal fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

Narkopåvirket mand uden kørekort

Holte: En 22-årig mand uden fast adresse blev klokken 04.35 sigtet fro narkokørsel og kørsel uden førerret. Den 22-årige blev standset i Søllerød Park og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans præcise påvirkelsesgrad til den videre sagsbehandling.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 28.-29. juli 2021
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi