Nyt fra Farum i politiets døgnrapport

Profilbillede

Farum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kontanter stjålet fra bil, Humlebæk 

Mellem onsdag eftermiddag og torsdag morgen klokken 06.40 har en tyv knust en rude og stjålet nogle kontanter fra en bil, som stod på Langebjergvej. Fra en anden bil, som også stod på Langebjergvej, er der i samme tidsrum også stjålet kontanter samt en taske med arbejdstøj.

Bil ramte cyklist, Gentofte

Torsdag morgen klokken 07.50 blev en 17-årig kvinde fra Gentofte ramt af en bil på Jægersborg Allé. Hun blev efterfølgende kørt til hospitalet, hvor hun blev tilset. 

Kørte uden førerret, Frederiksværk

En 48-årig mand fra Frederiksværk blev klokken 09.22 standset, da han kom kørende ad H.P. Christensensvej. Her blev han sigtet for at køre bil, selvom han ikke havde noget kørekort.

Sigtet for hærværk, Frederiksværk

Klokken 09.37 slog og sparkede en 29-årig mand fra Frederiksværk til en bil på Pottemagerbakken. Han blev efterfølgende sigtet for hærværk.

Sigtet for dokumentfalsk, Espergærde

En 23-årig udenlandsk mand blev torsdag formiddag anholdt og sigtet for dokumentfalsk. Manden blev truffet på Kongevejen, hvor han fremviste en falsk opholdstilladelse. 

Mænd vakte mistanke, Virum

To mænd vakte torsdag eftermiddag klokken 12.46 mistanke ved en bolig på Virum Vandvej. En patrulje kørte til stedet, hvor det viste sig imidlertid, at mændene havde et lovligt ærinde.

Navigationsanlæg stjålet, Humlebæk

Fra en VW Golf, som holdt på Baunebjergvej, er der mellem onsdag formiddag og torsdag eftermiddag klokken 14.45 stjålet et indbygget navigationsanlæg. Tyven har knust en rude for at skaffe sig adgang til bilen.

Vidne så mulig tyv, Smørum

Et vidne så muligvis gerningsmanden til et indbrud i en villa på Rugvej. Indbruddet blev anmeldt klokken 15.59 og af anmeldelsen fremgår det, at en østeuropæisk udseende mand gik rundt tæt ved villaen mellem klokken 11 og 12. Han beskrives yderligere som 30-40 år, 190-200 cm høj, særdeles kraftig, brun i huden med mørkt, kort hår. Han talte et fremmedsprog og var iført en stor mørk jakke.

Ring gerne til politiet på 114, så snart du ser noget mistænkeligt i dit nabolag. Så har vi bedre mulighed for at fange indbrudstyven.

Tyveri af varmepumpe, Hornbæk

Klokken 16.09 blev det anmeldt, at der imellem tirsdag klokken 16.00 og torsdag klokken 16.00 var blevet stjålet en varmepumpe, der for nylig var blevet leveret til en adresse på en sidevej til Hornbækvej nær Hornbæk by. Varmepumpen var endnu ikke blevet pakket ud og installeret, men stod placeret bag et skur i en have.

Færdselsuheld, Dyssegård

Klokken 17.26 blev det anmeldt, at der netop var sket et færdselsuheld, idet en personbil ført af en 37-årig mand fra København havde påkørt en 64-årig kvindelig cyklist fra Gentofte. Uheldet var sket, da personbilen kørte af Vangedevej i vestlig retning og foretog højresving ind på Dalstrøget, hvor cyklisten kørte på cykelstien.

En patrulje og en ambulance blev sendt til stedet, hvor bilisten blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt, mens cyklisten blev kørt til kontrol på skadestuen. Der var dog umiddelbart ikke sket alvorlig personskade.

 

Uro og uorden, Frederikssund

Klokken 18.21 anmeldte et vidne, at hun så nogle unge mennesker lege med ild ved Børnehuset Møllevej, og at det lignede, at de forsøgte at sætte ild til noget.

Vidnet fik dem stoppet samt kontaktet Nordsjællands Politi, der sendte flere patruljer mod Sillebroen, hvor de unge mennesker var begyndt at trække mod.

Ved politiets ankomst til stedet blev to drenge og tre piger truffet. Der blev i første omgang ikke fundet noget på de fem, der kunne sætte dem direkte i forbindelse med hændelsen ved Børnehuset Møllevej, og det blev derfor til en snak imellem poltiet og de unge mennesker.

Kørsel i påvirket tilstand, Farum

Klokken 21.33 blev en 47-årig mandlig varevognsfører fra København standset og kontrolleret på Hillerødmotorvejen i nordgående retning ved Farum-afkørslen. Her fik han både alko- og narkometer til at slå ud, hvorfor han blev sigtet for spiritus- og narkokørsel og dernæst taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

Vold, Slangerup

Klokken 21.41 blev det anmeldt, at en mand var blevet udsat for vold på Bar 5. Politi og en ambulance blev sendt til stedet, hvor en 56-årig mand umiddelbart havde fået nogle tre-fire flænger i hovedet. 

Den 56-årige havde siddet ved bardisken, da en anden mand havde henvendt sig til ham, og de to havde udvekslet nogle ord. Kort efter opstod der tumult imellem de to, hvilket altså medførte, at den 56-årige fik nogle flænger i hovedet.

Den anden part i tumulten forlod efterfølgende stedet. Han beskrives som: mand, dansk af udseende, 28-30 år gammel, 180-185 cm høj, kraftig af bygning, lys i huden, med mellemlangt brunt hår, talte dansk. 

Kørsel i frakendelsestiden, Hillerød

Fredag klokken 02.10 blev en 52-årig mandlig varevognsfører fra Helsinge mål til at køre 145 km/t på Hillerødmotorvejens forlængelse, hvorfor han blev bragt til standsning og sigtet for dette. Det viste sig desuden, at han sad bag rattet i frakendelsestiden, og at det ikke var første gang, at han gjorde dette, hvorfor køretøjet blev beslaglagt med henblik på konfiskation.

Kørsel i påvirket tilstand, Hillerød

Klokken 02.44 blev en 28-årig mandlig bilist fra Hillerød standset og kontrolleret på en p-plads ved Hammersholtvej. Han fik alkometeret til at slå ud over det tilladte og narkometeret til at slå ud for kokain, hvorfor han blev sigtet for narkokørsel og spirituskørsel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. På hans person blev der desuden fundet en mindre mængde kokain, hvorfor han også blev sigtet for dette.

Kørsel i påvirket tilstand, Værløse

Klokken 02.57 blev en 43-årig mandlig bilist fra Farum standset og kontrolleret på Ballerupvej. Han fik narkometeret til at slå ud for THC og kokain, hvorfor han blev sigtet for narkokørsel og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning. 

Kørsel i påvirket tilstand, Frederikssund

Klokken 05.32 anmeldte en bilist, at han kørte bag en bil, der slingrede kraftigt. Imens anmelderen havde politiet i røret, kørte den slingrende bil ind på Cirkle K på Frederiksværksvej. En patrulje blev sendt til stedet, mens anmelderen holdt øje med, at manden bag rattet i den slingrende bil ikke indtog alkohol eller euforiserende stoffer. 

Ved patruljens ankomst fik føreren lov til at blæse i alkometeret, og da dette blev blæst op over den tilladte grænse, blev føreren, en 41-årig udenlandsk mand, sigtet for spirituskørsel og taget med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Stor ros til anmelderen for at kontakte politiet.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler