Nyt fra Farum i politiets døgnrapport

Profilbillede

Farum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Tyveri fra personbil, Kgs. Lyngby

Klokken 07.04 blev det anmeldt, at der var stjålet instrumentpanel og airbag fra en BMW personbil, som holdt parkeret på Finlandsvej mellem onsdag klokken 17.00 og torsdag klokken 06.45. Indstigningen var sket via en knust rude.

 

En ukendt gerningsperson stjal mellem onsdag klokken 19.00 og torsdag klokken 08.20 midterkonsollen fra en BMW personbil, som holdt parkeret på Enegårdsvej. Indstigningsstedet er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ikke fastslået. 

 

Tyveri fra personbil, Hillerød

Mellem onsdag klokken 18.00 og torsdag klokken 07.30 blev ruden knust i en Skoda personbil, som holdt parkeret på Jagtvej. Umiddelbart var der ikke blevet stjålet noget fra bilen. 

 

Også en Mercedes-Benz personbil, som havde holdt parkeret samme sted natten over, havde fået knust en rude. Herfra var rattet blevet stjålet.

 

Grundet sammenfald i modus samt gerningssted og –tidsrum formodes det, at der er tale om samme gerningsperson til de to forhold.

 

Færdselsuheld, Gentofte

En 65-årig mandlig bilist fra Charlottenlund foretog klokken 08.48 et venstresving fra Dyssegårdsvej ad Vangedevej, hvor han kørte ud foran en 57-årig mandlig bilist fra Søborg, som kørte af Dyssegårdsvej i nordlig retning. I den forbindelse påkørte cyklisten bilens dør og væltede. 

 

En patrulje kørte til stedet, hvor også en ambulance blev sendt til for at tilse cyklisten. Der skete dog ikke umiddelbart større personskade i forbindelse med uheldet.

 

Bilisten kan formentlig se frem til at blive sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Brand i båd, Hellerup

Klokken 09.13 indløb der anmeldelse om, at der var opstået brand i en båd ved Tuborg Havnepark. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev igangsat. 

 

Branden opstod formentlig som følge af en fejl i en elinstallation.

 

Kørsel uden førerret, Kgs. Lyngby

En 27-årig mandlig bilist fra Vordingborg blev klokken 09.55 standset af en patrulje på Lundtoftegårdsvej. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, da han havde fået sin førerret administrativt inddraget. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Kørsel i frakendelsestiden, Hillerød

På Fredensborgvej standsede en patrulje klokken 10.28 en 55-årig mandlig bilist fra Jægerspris, og da han var frakendt førerretten, blev han sigtet for at køre bil på trods af dette. Det var ikke første gang, han blev sigtet for at køre bil i frakendelsestiden, og derfor blev hans bil beslaglagt med henblik på konfiskation. 

 

Forsøg på bedrageri, Humlebæk

Klokken 10.35 anmeldte en borger, at nogle personer befandt sig ved Humlebæk Centret, hvor de udgav sig for at være indsamlere til fordel for døve. Borgeren havde dog slået navnet på organisationen op på internettet og havde konstateret, at organisationen ikke fandtes. En patrulje kørte til stedet for at lede efter personerne, men de befandt sig ikke længere i området.

 

Færdselsuheld, Farum

Klokken 11.23 skete der et færdselsuheld, da en 62-årig kvindelig bilist fra Birkerød ikke overholdt sin vigepligt i forbindelse med et venstresving på Borgm. Jespersensvej og derved påkørte en 36-årig kvindelig bilist fra Hillerød. 

 

Den 62-årig kvindelige bilist blev af en patrulje, som var kørt til stedet, sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

 

Begge parter blev med ambulancer kørt til tjek på hospitalet.

 

Grundet bilernes placering var Paltholmvej i en kortere periode afspærret i retningen mod Farum Arena, mens der blev ryddet op efter uheldet.

 

Færdselsuheld, Hillerød

En 55-årig kvindelig bilist fra Rungsted Kyst påkørte klokken 14.29 en 34-årig kvindelig fodgænger fra Snekkersten i krydset ved Holmegårdsvej og Københavnsvej. Der skete ikke umiddelbart større personskade ved uheldet, men fodgængeren blev efterfølgende tilset på hospitalet. 

 

Den 55-årige kvindelige bilist blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

 

Tyveri af mobiltelefon, Kgs. Lyngby

En 24-årig kvinde fra Kgs. Lyngby anmeldte klokken 14.58, at hun mellem klokken 13.00 og 13.30 havde fået stjålet sin mobiltelefon, mens hun befandt sig i Føtex i Lyngby Storcenter.

 

Røgudvikling, Frederiksværk

Klokken 15.19 indløb der anmeldelse om røgudvikling på Stålvalseværket. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor slukningsarbejdet blev igangsat for at stoppe røgudviklingen. 

 

Røgudviklingen opstod formentlig som følge af, at nogle ledninger blev ramt af en varm plade.

 

Svane skabte trafikkaos, Hørsholm

En borger anmeldte klokken 15.55, at en svane på Helsingørmotorvejen skabte trafikkaos, idet bilisterne bremsede ned for ikke at påkøre svanen. En patrulje kørte til stedet, hvor svanen blev gennet væk, og køen blev derefter hurtigt afviklet. 

 

Forsøg på tyveri fra varebil, Kgs. Lyngby

Mellem onsdag klokken 15.00 og torsdag klokken 16.00 blev vinduet i en varebil, som holdt parkeret på Christian X’s Alle, forsøgt opbrudt. Den ukendte gerningsperson var ikke lykkedes med sit foretagende, og der var derfor ikke umiddelbart stjålet noget fra køretøjet. 

 

Unge kvinder taget for butikstyveri, Hillerød

To 15-årige unge kvinder fra Helsinge blev torsdag eftermiddag klokken 17.01 taget for butikstyveri i Bilka i Slotsarkaderne, hvor de havde taget forskellige make-up-artikler samt slik og snacks. De blev sigtet for tyveri og deres forældre samt de sociale myndigheder underrettes om sagen.

 

Sigtet for narkokørsel, Farum

Torsdag eftermiddag klokken 17.20 blev en 21-årig mand fra Rødding standset, da han kom kørende ved Paltholmterrasserne. Her viste det sig, at han var påvirket af narkotika og var frakendt førerretten. Han blev sigtet for begge forhold og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige påvirkelsesgrad.

 

Var i besiddelse af hash, Egedal

En 18-årig mand fra Ølstykke blev torsdag klokken 19.55 sigtet for at være i besiddelse af en mindre mængde hash, da han blev truffet i Birkemosen af en patrulje.

 

Stjal varer i Netto, Snekkersten

To mænd på 33 og 43 år, uden kendt adresse, blev torsdag aften klokken 21.07 taget for butikstyveri i Netto på Nørrebakken. De blev begge sigtet for forholdet.

 

Sigtet for narkokørsel, Kvistgård

En 23-årig mand fra Kgs. Lyngby blev klokken 22.47 standset, da han kom kørende ad Helsingørsvej. En narkometertest viste, at han var påvirket af euforiserende stoffer og i besiddelse af en mindre mængde hash, hvilket kan blev sigtet for.

 

Musik til ulempe, Hillerød

Torsdag aften ved 23-tiden måtte en patrulje køre forbi Café Rosen på Søndre Jernbanevej for at sørge for, at musikken blev skruet ned og ikke var til ulempe for de omkringboende.

 

Mulig spritbilist påkørte medtrafikant, Kvistgård

En 25-årig mand fra Allerød, som muligvis var spirituspåvirket, påkørte lige omkring midnat fredag en 36-årig udenlandsk bilist. Sammenstødet skete ved krydset Helsingmotorvejen/Kongevejen og både den 25-årige, en passager i hans bil og den 36-årige blev efterfølgende tilset på skadestuen. Her blev der endvidere taget en blodprøve på den 25-årige for at få fastslået, hvorvidt han var alkohol- og eller narkopåvirket og i givet fald i hvilken grad. Den 25-årige er sigtet for spiritus- og narkokørsel og for at være kørt frem for rødt lys.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler