Nyt fra Farum i politiets døgnrapport

Profilbillede

Farum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Butikstyveri, Hillerød

En 29-årig mand fra Bagsværd er sigtet for butikstyveri i Rema 1000 på Milnersvej i Hillerød.

 

Påkørte parkeret bil, Nivå
En 37-årig mand fra Charlottenlund påkørte søndag kl. 18.56 en parkeret bil på Lindehøj, da han blev blændet af solen. Begge biler blev skadet i uheldet, men der er ingen meldinger om personskade.

Beruset mand hentet i toget, Hørsholm

En patrulje kørte søndag kl. 21.00 ud til Kokkedal station da DSB havde oplyst, at der sad en mand i toget og skabte uro. Ved ankomst kunne patruljen konstatere, at der var tale om en 57-årig meget beruset mand, der var så påvirket af alkohol, at han ikke kunne tage vare på sig selv. Manden blev derfor anholdt, så han kunne blive ædru i forsvarlige omgivelser.  

Mistænkelige mænd på p-plads, Farum

Klokken 02.10 natten til mandag ringede en borger til politiet og fortalte, at en mand luskede rundt på Frederiksborgvej, hvor han lyste ind i bilerne. En patrulje blev sendt til stedet, men den mistænkelige mand var ikke at finde i området.

Mand i have, Holte

En patrulje kørte klokken 02.58 til Rudershøj, hvor en beboer havde set en mand løbe ud fra sin have og derfor straks kontaktede politiet. Det lykkedes dog ikke patruljen at finde manden.

Varebil skabte kø, Hillerødvejen

Trafikanterne på Isterødvejen mellem Fredensborgvej og Overdrevsvejen fik længere rejsetid, da et dæk på en varebil klokken 06.46 sprang. Da det ikke var muligt at skubbe varebilen ind til siden, måtte chaufføren og de øvrige trafikanter afvente, at vejhjælp kom til stedet og fik fjernet bilen. Der skete ingen personskade ved uheldet.

 

Indbrudsoversigt uge 12

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi