Tid til kontingent

dato

Nyheden er fra Farum Kano og Kajakklub

Nu er det så småt tid til at forberede årets sejlsæson. De første var allerede på vandet nytårsdag.


Årets kontingent opkræves pr. 1. marts. For de fleste vil det ske via Holdsport.


Hvis du har registreret et betalingskort bliver kontingentet trukket automatisk ultimo februar. Husk at opdatere hvis du har skift kort i løbet af året, ellers opkræver Holdsport et ekstra gebyr.


Resten vil få en opkrævning via appen eller en mail fra Holdsport ca. den 15/2, som I skal gå på hjemmeside  eller app for at betale.


Der er nogle få som ikke har oplyst en email, de bliver opkrævet via Betalingsservice. De vil blive opkrævet et ekstra opmærksomhedsgebyr på 77,77 kr. Gebyret kan  ungåes ved at afvise betalingen og betale via Holdsport. Det vil formentlig være sidste år med BetalingsService muligheden.


Indmeldelserne sidste år var lidt presset, og ikke alle fandt ud af hvordan man bliver skrevet op til udendørs kanoplads eller skab. Så derfor er der en ekstra chance nu for dem der blev indmeldt sidste, for at blive skrevet op med virkning fra indmeldelsesdagen. Skriv til kasser@farumkano.dk inden 1. marts 2021. Det forudsætter at kontingentet betales rettidigt.


Vi har også stadig 11 ledige kajakpladser ledige indendørs i øverste række. De kræver et på depositum 3.500,- svarende til 7 års leje. 


Nye pladser vil først være tilgængelige når vi kan holde kontortid igen.


Kassereren

Kilde: Farum Kano og Kajakklub