Farumsødal søger pædagog til vores skønne børnehave

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en ny pædagog til holdet i Farumsødals skønne børnehave! Er du interesseret i at blive ansat i et spændende børnehus i Farum, hvor der er plads til forskelligheder og til at tænke nyt? Så søg job hos os og vær med til at videreudvikle den pædagogiske praksis og give børnene et fantastisk børnehaveliv.

Vi søger en pædagog til vores skønne børnehave på 30-37 timer om ugen, med opstart d. 1/2-2024 eller snarest derefter. Du får en time om ugen til at forberede dit pædagogiske arbejde, ugentlige stuemøder i middagsstunden samt Furesøtillægget på 10.000 kr. årligt.

Dagtilbuddet ligger i et fredeligt kvarter, med god adgang til offentlig transport og et dejligt nærmiljø. Vi har let adgang til skov, sø, grønne områder, bibliotek, haller, skolelandbrug m.m. Vi har desuden en nyindrettet og hyggelig personalestue, hvor man kan få sig en velfortjent pause i løbet af dagen, da vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø og vil skabe mulighed for det gode kollegiale fællesskab.


Om os:

 • Farumsødal er et integreret dagtilbud i Furesø Kommune med børn i alderen 0-6 år, fordelt på 4 vugge-stuegrupper (0-3 år) og 3 børnehavegrupper (3-6 år).
 • Vi er normeret til 48 vuggestuebørn og 66 børnehavebørn.
 • Vi har således samlet et stort børnefællesskab, som dog er delt op i mindre enheder, så børnene oplever at være en del af et overskueligt og lærerigt fællesskab i løbet af dagen.

Vi er ca. 25 medarbejdere, der alle går på arbejde, fordi vi gerne vil gøre en forskel i børnenes liv. Vi er et spændende hus med en god energi, god humor og plads til, at alle kan være med til at præge husets hverdag. Huset hænger godt sammen, og legepladsen er stor og indbydende med bålhus og spændende legemiljøer. Senest er vores badeværelser i børnehaven blevet renoveret, og vi udvikler ligeledes lige nu på vores pædagogiske indretning og læringsmiljøer. Vi har ligeledes vores egen kulturpædagog, der laver kunst og musik sammen med børn og voksne, blandt andet i vores dejlige træhytte ved navn "Kunsten", hvor vi også har fået brændeovn til brug hen over vinteren.


Børnesyn:

Vi tror på, at nærvær, tryghed og omsorg, at blive set, hørt og forstået, lægger grundstenene til et stærkt fundament. Vi tror på, at børn gør det godt, hvis de kan, og vi er et hus, der lægger stor vægt på at inddrage børnene så meget som muligt i de pædagogiske aktiviteter, såvel som i det praktiske arbejde. Vi arbejder løbende meget målrettet med vores hverdagsrutiner og med årets gang.


Vi kan tilbyde:

 • En pædagogstilling i et dagtilbud i stor udvikling, med tydelige og inddragende ledere.
 • Muligheden for hele tiden at påvirke og videreudvikle vores pædagogik i dialog med dine kollegaer og ledelsen.
 • Engagerede kolleger, som har fokus på det gode børneliv og hvordan man kan lave gode pædagogiske aktiviteter for børnene hver eneste dag.
 • Et hus, der arbejder med Marte Meo metoden.
 • Fælles faglige udviklingsindsatser i personalegruppen gennem Relationsformidlerne og Kompetenceuniverset.
 • Sidst, men ikke mindst - fantastiske børn og forældre.


Vi søger en pædagog, som:

 • Har et positivt livssyn og er nysgerrig på pædagogisk udvikling.
 • Har et godt overblik og kan bidrage til at sikre harmoni og glæde på en børnehavestue.
 • Har gode samarbejdsevner.
 • Ser forældrekontakten som en central del af arbejdet med børnene.
 • Er uddannet pædagog og fagligt velfunderet i sit arbejde.

Ansøgning og CV skal uploades digitalt i vores ansættelsessystem, hvis du skal kunne tages i betragtning til stillingen. Vi holder samtaler løbende.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst og ud fra Principperne i ny løn.

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, såfremt du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest.

Du er mere end velkommen til at komme forbi til en rundvisning og en snak - er det tilfældet, kan du kontakte afdelingsleder Tina Kaae Tørnblad på 72 16 40 50 eller dagtilbudsleder Jette Agger på 72 16 44 99. Vi glæder os meget til at høre fra dig :)

 

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=6f872915)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Farumsødal, Vejgårdspark, 3520 Farum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5946760

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet