Forsvarets Kantiner søger køkkenchef til kantine ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse i Ballerup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du interesse og evner for styring og udvikling og har du lyst til at gå forrest og stå i spidsen for at udvikle og lede kantinedriften? Så er det måske dig, vi søger som køkkenchef til vores kantine.

Om os

I Forsvarets Kantiner arbejder vi hver dag på at øge vores forbrug af grønt, og det at kunne vælge lokale råvarer i sæson fra ansvarlige leverandører. Vi har stort fokus på at opfylde vores målsætninger der blandt andet inkluderer hjemmelavet mad fra bunden, hjemmebagt brød, blandende fyldige salater og meget mere. Vores opgave er ikke ”bare” at lave mad. Vi skal lave lækker, sund og inspirerende mad, således Forsvarets medarbejdere understøttes i den vigtige samfundsopgave vi har. Vi arbejder aktivt med både smag og det visuelle udtryk i vores buffeter.

Vi har et medansvar for vores miljø, hvorfor vi både arbejder med økologi og madspild. Det er to områder som vægter højt hos os. Derfor arbejder vi på, at alle vores kantiner er mærket med ’Det Økologiske Spisemærke’ i bronze. Ligeledes centrerer vi vores arbejde på at minimere madspild samt vores forbrug af animalske produkter, energi, emballage og plast i køkkenet.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet, heriblandt Beredskabsstyrelsen. Det gælder alt fra både vedligehold af bygninger og arealer, rengøring og mad i kantinerne.

Som ansat i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse bliver du en del af Forsvarets Kantiner og et stort fællesskab. Vi har ikke mindre end 56 kantiner på landsplan og fælles for dem alle er, at det sunde og bæredygtige er omdrejningspunktet.

Vi tilbyder en arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt. Vi tror på, at vi kan lykkes i fællesskab, hvorfor vi vægter det faglige fællesskab højt. Vi værdsætter et godt samarbejde, hvor vi passer på hinanden.Om stillingen

Du får din daglige gang i vores kantinen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Lautruphøj 8 i Ballerup. Personalestyrelsens kerneopgave er bl.a. at rekruttere og fastholde kompetente medarbejdere til mere end 40 uddannelser og 20.000 stillinger militære og civile stillinger.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt med arbejdstider mandag til fredag, hvor kantinen har åbent fra kl. 07.00 til 13.00. Weekendarbejde vil forekomme, og der vil ligeledes forekomme aftenarbejde ved specielle lejligheder.

Til daglig bespiser kantinen cirka 200 gæster. Derudover afholder vi forskellige arrangementer. Det er derfor vigtigt, at du er omstillingsparat og åben for alle typer opgaver.

Som køkkenchef har du det overordnede personaleansvar. Du ved, hvad det vil sige at være en god leder, og du motiveres af at sammensætte og udvikle et team – og ikke mindst ved du, hvordan der skabes et godt arbejdsmiljø. Du får et fantastisk team, hvor du bidrager med god energi, entusiasme og selvfølgelig lederskab. Du skal lede et team, der sammen brænder for at lave mad med gode, friske råvarer, hvor smagen og kvaliteten er i højsædet.

På de interne linjer sikrer du driften af hele køkkenet, trivslen blandt kollegaerne og at de administrative opgaver som menuplanlægning, indkøb, fakturering og egenkontrol bliver udført.


Om dig

Du er uddannet kok med erfaring som køkkenchef

Derudover ser vi gerne, at du:
- Kan gå forrest og stå i spidsen for at lede og motivere dine medarbejdere gennem synlig og nærværende ledelse.
- Lærer fra dig og er tålmodig i processen.
- Har et bankende hjerte for ledelse og kundekontakt.
- Er serviceminded og formår at skabe gode relationer til både kollegaer og gæster.
- Har lyst til og mod på at nytænke, udvikle og implementere nye, sunde og bæredygtige madkoncepter der gør gæsterne glade.
- Helt naturligt tager ansvar på dig, og at du har et udtalt udviklingsgen, som vi løbende vil se udfoldet.

Du skal vælge os, hvis du har lyst til og mod på, at blive en del af Forsvarets Kantiner, hvor du sammen med de øvrige kollegaer skal lykkes med at gøre kantinen til noget helt særligt.Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken (økonomaer, ernæringsteknologer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, kliniske diætister, instruktionsøkonomaer, køkkenledere, ernæringsassistenter, ernæringsassistentelever, kokke, koge- og smørrebrødsjomfruer, catere samt elever).

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.


Kontakt og ansøgning
Hvis du har uddybende spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte regionschef Inge Nygaard på telefon 2139 2298.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte HR-konsulent Camilla Elleman Keldsted på telefon 7281 9521 eller på mail: fps-cek@mil.dk.

Ansøgningsfristen er den 15. juni 2023. Vi behandler ansøgninger løbende, så send gerne din ansøgning via linket allerede i dag - vi glæder os til at høre fra dig.

Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2023 eller hurtigst muligt efter aftale.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af dit uddannelsesbevis. Vær opmærksom på at bilag skal tilføjes i PDF-format.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingenOM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og viden fællesskaber.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarets Kantine & Rengøring Lautruphøj Ballerup, Lautruphøj 8, 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=183501&DepartmentId=18959&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843158

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet