Furesø Kommune byder velkommen til Katrine Birk som ny velfærdsdirektør

Foto: Furesø Kommune.
dato

Fra den 1. marts, bliver 50-årige Katrine Birk den nye velfærdsdirektør i Furesø Kommune.

Katrine Birk skifter dermed sin nuværende post som direktør i Tårnby Kommune, hvor hun har haft ansvar for flere af de store velfærdsområder, og skal nu lede Furesø Kommunes opgaver indenfor børneområdet, ældreplejen og hjælpen til de mest udsatte borgere og borgere med handicaps.

Birks faglige baggrund inkluderer en master i Public Governance fra Copenhagen Business School, og personligt bor hun på Frederiksberg sammen med sin hustru og deres to børn på henholdsvis 17 og 14 år.

Katrine Birk er kendt for at inddrage omverdenen i sit arbejde, og i sin tid som Beskæftigelses- og Socialchef i Gladsaxe Kommune, samt som Konstitueret Social- og Sundhedsdirektør, har hun påbegyndt skabelsen af et solidt og vidtrækkende netværk hos kommuner, leverandører, fagforbund, styrelser og KL.

Det er iøjnefaldende, at Furesø Kommune i dens budget for 2024-26, har afsat en omstillingspulje, der har til formål at bidrage til løsningen af fremtidens velfærdsudfordringer.

Derudover vil Katrine Birk i sin nye stilling indgå i ledelsen af Furesø Kommune sammen med by- og kulturdirektør Claus Torp og kommunaldirektør Henrik Studsgaard.

Hvordan disse planer vil udspille sig, og hvordan Birk vil påvirke Furesø Kommunes sociale og sundhedsmæssige udvikling, er det endnu for tidligt at sige, men borgmesteren, kommunens ledelse og borgerne kan se frem til at byde Katrine Birk varmt velkommen fra den 1. marts.


https://www.furesoe.dk/aktuelt/pressemeddelelser/2024/januar/furesoe-byder-velkommen-til-ny-velfaerdsdirektoer/
Kilde: Furesø Kommune