Furesø Kommune lancerer nyt skoleforløb, der kombinerer fodbold og læring for 6. klasses elever

Foto: Furesø Kommune.
dato

Denne sommer vil fodboldentusiasteret børn i Furesø Kommune få muligheden for at kombinere deres skolegang med deres passion for fodbold.

Lyngholmskolen på Hvilebækgårdsvej 1, 3520 Farum, begynder et nyt program hvor 6. klasse elever får mulighed for at integrere fodbold i deres hverdag.

Dette tilbud er ikke kun for dem med stor fodbolderfaring men er åben for alle børn, uanset køn - piger og drenge - deres fodboldmæssige level er irrelevant. Det primære krav er blot interesse for fodbold og glæde ved sporten.

Samarbejde fra Furesø Kommune og Akademiet Fodbold Fulton har bragt dette koncept til byen. Der vil være et informativt møde om det på Lyngholmskolen, 13. marts 2024, kl. 17-18.

Dette innovative udskolingsforløb har til hensigt at styrke børns fodboldfærdigheder, idet det giver dem mulighed for at udvikle deres passion. Forløbet skaber et miljø, hvor fodbold og læring kombineres, og hvor det stærke fællesskab, der opstår, når elever og lærere samles om en fælles interesse, er i centrum.

Forløbet vil omfatte tre lærere, der vil beskæftige sig med alle fag, og to lærere i alle timer, for at sikre en differentieret læringsoplevelse. En hovedprioritet i undervisningen er, at der skal være plads til alle uanset deres fodboldmæssige niveau - alle spiller på det samme hold. I lighed med en fodboldbane vil undervisningen have tydelige rammer og regler.

Pensum vil være det samme som enhver anden 6. klasse i offentlige skoler, og dermed vil elevernes adgang til videre uddannelse være den samme. Dette er blot en ny måde at forbedre elevernes læringsevne, samtidig med at deres fodboldtalent får mulighed for at blomstre.


https://www.furesoe.dk/aktuelt/pressemeddelelser/2024/februar/furesoe-goer-klar-til-fodboldudskoling/
Kilde: Furesø Kommune