Køkkenchef søges til kantine i Nordvestjylland

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for at kreere helt særlige måltider og helhedsoplevelser for dine gæster? Lyder restaurationsbranchens mest hypede begreb: neurogastronomi spændende? Kunne du tænke dig at krydre frokosten med nudging, hvor musik, belysning og duft spiller sammen om at skabe den bedste frokostoplevelse for dine gæster? Og ikke mindst, hvor bæredygtighed og klimabevidsthed altid er at finde på menuen.

Så er det dig, vi leder efter til jobbet som køkkenchef hos Kokkenes Køkken med tiltrædelse 1. august 2023, hvor alt dette og mere vil være en del af din hverdag i jobbet.

Som køkkenchef i kantinen hos vores kunde i Nordvestjylland, bliver du ansvarlig for kantinens daglige drift og udvikling i samarbejde med driftschefen. Du driver kantinens økonomi og sørger for, at kantinen leverer tilfredsstillende resultater ift. Kokkenes Køkkens koncept og kontrakt med kunden.

Arbejdstiden er mandag til fredag fra 6:30 til 14:00, og du vil blive en del af et team på 4-5 dygtige køkkenfolk, der servicerer ca. 200 glade gæster på daglig basis.

Hvem er du, og hvad kan du bidrage med? 

Vi har en forventning om, at du er uddannet kok og har brancheerfaring indenfor drift af kantine og/eller restaurant. Derudover leder vi efter en person der:

  • tager ejerskab og er stolt af sit fag, særligt med fokus på råvarer kendskab og sæson
  • kan smage, anrette og give en spiseoplevelse ud over det sædvanlige
  • er fleksibel og lydhør over for gæsternes ønsker
  • er tålmodig og kan formidle og uddelegere arbejdsopgaver på en motiverende måde 
  • vægter bæredygtighed, sundhed og økologi.

Medarbejderen er nøglen til succes 

Vi efterstræber, at alle medarbejdere har mulighed for at udvikles og udfordres i deres faglighed. Vi samarbejder om at skabe en motiverende arbejdsplads med både teamspirit og engagement, hvor alle har mulighed for at gøre en forskel på deres egen måde. 

Kokkenes Køkken sætter fokus på alle sanser!

Kokkenes Køkken driver kantiner hos flere og flere virksomheder i Danmark, hvor vi har hævet niveauet for kantinedriften gennem fagprofessionelle køkkenfolk på alle pladser i køkkenet. Vi tilbyder alt fra morgenmad, frokost og aftensmad til mødeforplejning, events, takeaway samt medarbejdercaféer.

Vores koncept SANS! tager udgangspunkt i Neurogastronomi og nudging der, når de spiller sammen, skaber oplevelsesgastronomi, der både inddrager og mætter alle sanser, samt har en målbar effekt på tilfredshed, når det angår både smag, mæthed og oplevelse. SANS! - bringer måltidsoplevelsen i en helt ny, mere sanselig, grøn, grov og ikke mindst bæredygtig retning, hvor målet også er at minimere madspildet til maks. 5%. 

I forbindelse med din opstart sørger vi for, at du får en god introduktion til vores koncept SANS! og til vores univers af madglæde.

Ansøgning  

Lyder det som en spændende opgave, så upload din ansøgning samt CV via nedenstående link hurtigst muligt. 

Er du nysgerrig eller bare vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at sende en mail til driftschef Claus Udengaard på telefon 61 22 47 67. 

Kokkenes Køkken er del af Forenede Service, som er en mangfoldig virksomhed, der beskæftiger ca. 2.500 medarbejdere fra knapt 100 forskellige nationaliteter. Vores medarbejdere servicerer flere hundrede tusinde personer, når de dagligt leverer services inden for rengøring, kantine og ejendomsdrift til offentlige og private virksomheder i Danmark.

Forenede Service A/S er en del af Forenede Koncernen som er en familieejet servicekoncern med en omsætning på mere end DKK 2,5 mia.  Forenede Koncernen leverer omsorgsydelser og Facility Service gennem virksomhederne Forenede Care og Forenede Service i Danmark og Sverige.

Læs mere på Kokkenes Køkken

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Hovedkontor Ballerup, Borupvang, 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 27-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://app.jobmatchprofile.com/h7qkh2/kokkenes-kokken/pq5yx4/kokkenchef-soges-til-kantine-i-nordvestjyllan

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843493

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet