Kørende salgskonsulent søges til spændende virksomhed i København

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du erfaring med opsøgende salg og brænder du for at sælge solide produkter til B2B kunder? Er du klar til at levere gode kundeoplevelser og selv varetage dine møder? Bliv en del af et af Danmarks førende webbureauer!

Vi søger lige nu en kørende salgskonsulent, som skal sælge online markedsføring. Du vil komme til at sælge og rådgive om nogle af de allerbedste webløsninger på markedet, der giver dine kunder mest mulig værdi for pengene. Du får dyb indsigt i et spændende fagområde med gode udviklingsmuligheder.

Om virksomheden 
Du bliver en del af Danmarks fedeste arbejdsplads med søde kollegaer, højt humør og spændende aktiviteter. Du har f.eks. mulighed for at komme med på to årlige rejser med ALT betalt. De har tidligere været til fodbold-VM i Rusland, stået på ski i Østrig og festet på Ibiza. Måske kan DU komme med næste gang?
Derudover bliver du en del af et fantastisk sammenhold, og en del af en kultur som elsker at konkurrere i alt fra bordtennis og bordfodbold til de mere seriøse konkurrencer i jobbet, hvor de hver dag kæmper for at være de bedste.

Arbejdsopgaver 
Dine arbejdsopgaver vil være to-delt og du vil derfor skulle ringe ud til spændende B2B kunder to gange om ugen, hvorefter du torsdag og fredag kører ud på dine bookede møder. Onsdag er halv træningsdag, så din udvikling er sikret! Derudover vil du brug onsdagen på at klargøre dine møder. 

Dine arbejdsopgaver vil bestå af følgende:
•    Kold kanvas to gange om ugen, hvor du booker møder til dig selv
•    Afholde egne kundemøder som kørende salgskonsulent 
•    Salg af webløsninger til B2B kunder
•    Forhandlinger og kontraktudarbejdelse 

Hvordan din arbejdsdag kommer til at se ud, afhænger af din erfaring. Du vil i starten have din leder med på dine kundemøder!

Dette søger vi:
En af dine vigtigste egenskaber er, at du har gå-på-mod og lysten til at blive en dygtig sælger. Du har lyst til at præge en ung og ambitiøs virksomhed i vækst, samt at du har lyst til at lære fra dygtige kolleger med tung erfaring i branchen.

Kvalifikationer
•    Du skal have kørekort og gerne egen bil (så du nemt kan besøge dine kunder). Du bliver afregnet efter statens km. takst.
•    Du har gerne erfaring med kold kanvas, enten som sælger, kørende sælger eller mødebooker 
•    Alternativt har du erfaring med mersalg på telefon eller som facer 

Hvad kan du forvente?
•    Et spændende og udfordrende job
•    Masser af muligheder for personlig og faglig udvikling

Praktisk information
Opstart: 9. August
Løn: Efter kvalifiaktioner
Arbejdstid: Fuldtid
Lokation: København 

StudentConsulting håndterer den indledningsvise del af rekrutteringsprocessen, men du vil blive ansat direkte hos virksomheden. 
Ved spørgsmål er du velkommende til at kontakte rekrutteringskonsuelent Monika Thomsen på monika.thomsen@studentconsulting.com. 

Vi holder løbende samtaler, så sendt dit CV og ansøgning hurtigst muligt. Som del af rekrutteringsprocessen må du meget gerne tage personlighedstesten på din SC profil!

Vi ser frem til at høre fra dig!

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

StudentConsulting, Frederiksborggade, 1360 København K

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.studentconsulting.com/dk/ledige-jobs/kobenhavn/korende-salgskonsulent-soges-til-spandende-virksomhed-i-kobenhavn/71054

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842384

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet