BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
GastrobyBøgh Frokostorning i Farum søger en erfaren og mødestærk kok til at lede vores daglige produktion af spændende og nye frokostretter. Som vores nye kok vil du være ansvarlig for at planlægge og koordinere produktionen, sørge for kvaliteten af vores mad samt være en del af et team af kokke i vores køkken i Farum.Arbejdstider: Mandag til fredag fra 05.30 til 13.30.
Som vores kok vil du have ansvaret for at sikre, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse, ved at servere kvalitetsmad, der er lavet fra bunden med friske ingredienser. Du vil være ansvarlig for at opretholde et højt niveau af kvalitet i vores frokostretter samt sikre, at vores køkken er i overensstemmelse med de gældende hygiejnebestemmelser.
Du skal have erfaring fra catering eller en god forståelse for stor produktion.Du skal være kreativ, innovativ og have evnen til at arbejde godt sammen i et ungt team.
Hvis du er interesseret i at være en del af vores team og tror, at du har det, der skal til for at lede vores køkken som souschef, så send os din ansøgning og CV.
Vi glæder os til at høre fra dig!
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Furesø Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Gastro By Bøgh, Hørmarken, 3520 Farum
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 03-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5764672