Livredder og vært i wellness med positivt kundeservicegen søges til Værløse Svømmehal

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Her er stillingen, hvor du bliver en del af en velfungerende, hyggelig og aktiv arbejdsplads med skønne kolleger og glade kunder. Vi vil meget gerne høre fra dig, hvis du har baggrund som livredder, eller hvis du har lyst til at kaste dig ud i noget nyt. Vi søger en ekstra livredder til kvindeområdet og som vært i wellnessafdelingen med faste vagter på 37 timer om ugen. Opgaverne er alsidige med primær fokus på sikkerhed, kundeservice og vedligeholdelse af dameomklædningen.

Hvis du har behov for at træne op til livredderprøven, kan vi hjælpe dig med fif - generelt er det dog en væsentlig fordel, hvis du er en habil svømmer, har en positiv energi og lyst til fysisk udfoldelse.

Din kommende arbejdsplads er en aktiv, populær og smuk beliggende svømmehal, der bliver brugt flittigt af klubber og offentlige gæster i alle aldre 360 dage om året.


Opgavebeskrivelse

Når du er på arbejde som livredder, har du fornøjelsen af varmt klima og afslappet tøj i form af svømmehallens shorts, t-shirt og sandaler året rundt. Du er typisk på vagt med 3 kolleger, hvor I hjælper, holder øje med og guider de badeglade gæster. På skift sikrer livreddere renholdelse af omklædningsrum og øvrige arealer, som badegæsterne færdes i, og sidste vagthold står for at gøre rent, så alle kan møde ind til en fin svømmehal næste morgen.

Som vært i wellnessafdelingen indgår du i et team af bl.a. gusmestre, hvor kunderne serviceres med friskskåret frugt, hyggelig og rolig atmosfære, dialog og tilbud om en aktivitet som saunagus, aqua de-stress eller andet afslappende.


Vi tilbyder

Som ny medarbejder i Værløse Svømmehal bliver du tilknyttet en erfaren kollega, der vil sætte dig ind i alt det, som du kommer til at arbejde med, så du bliver altså ikke kastet ud på dybt vand. Vi tilbyder altså:

  • Nødvendig oplæring, hjælp til at gennemføre prøven som livredder og tilbud om kurser efter interesse og behov.
  • En arbejdsplads med et engageret M/K team og afslappet miljø, hvor vi løfter i flok, er fleksible, rummelige, humoristiske og hjælpsomme.
  • Trygge arbejdsforhold med god løn inkl. tillæg aften/weekend som ansat i Furesø Kommune.


Kvalifikationer

Vi er interesseret i at høre fra dig uanset alder og baggrund, hvis du kan genkende dig selv i relation til, at:

  • Have et godt overblik, servicere med et smil og etablere en positiv kontakt til svømmehallens brugere og kolleger.
  • Tage selvstændige initiativer, være aktiv, udadvendt og samarbejdsvillig.
  • Holde opsyn med de badende, gøre rent, sikre overholdelse af sikkerheden og fremme ordensreglerne for Værløse Svømmehal.
  • Give brugere relevant oplysning, vejledning i brug af svømmerekvisitterne og generelt være åben for nye opgaver.


Løn og ansættelse

Stillingen ønskes besat til oplæring hurtigst muligt efter 1. januar 2024 og er en fastansættelse på 37 timer ugentlig med løn og vilkår efter gældende overenskomst med FOA som ansat i Furesø Kommune, hvor der også er tillæg for arbejde efter kl. 17 og i weekend/helligdag.


Værløse Svømmehal er åben for alle

Svømmehallen er åben fra morgen til aften med samtidigt besøg af offentlige gæster, skoler, foreninger og institutioner, der kan nyde godt af en:

  • Svømmehal med 3 bassiner, vandrutschebane, klatrevæg, 1m og 3m vipper, sauna i omklædningsrum.
  • Wellnessafdeling med varmtvandsbassin, dampbad, tylarium, sauna, omklædningsrum.
  • Café og butik med mad, snacks, kager, drikke og badeudstyr.

Vil du vide mere? Kom forbi svømmehallen og mærk stemningen, få en sludder med os, kontakt leder Suzy Coombs på tlf. 7216 4136 fra kl. 9-16 eller send mail til sco@furesoe.dk.

Læs mere om svømmehallen på vaerlosesvommehal.furesoe.dk/

 

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c0c33c58)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Idrætshaller, Stavnsholtvej, 3520 Farum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948898

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet