Nordsjællands Politi: Nyt fra Farum - torsdag den 16. juli

Kilde: Nordsjællands Politi

Farum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Kørsel i påvirket tilstand, Skævinge

Klokken 09.22 blev en 23-årig mandlig bilist fra Skævinge standset og kontrolleret på Hovedgaden. Her fik han narkometeret til at slå ud for cannabis, og han blev derfor sigtet for kørsel i påvirket tilstand og taget med til udtagning af en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle grad af påvirkning.

 

Hærværk, Stenløse

Klokken 11.06 blev det anmeldt fra Stenløse Stadion, at der imellem søndag klokken 17.00 og onsdag klokken 11.00 var blevet udøvet hærværk mod en mandskabsvogn, der var blevet lavet om til en pølsevogn. Her var skodderne til et vindue brækket af, men der var ikke sket indstigning i vognen.

Indstigning havde der til gengæld været i en mandskabsvogn holdende samme sted, men som dog blev brugt som lager. Her havde en eller flere ukendte gerningsmænd tiltvunget sig adgang vie et vindue til vognens toilet, hvorefter de havde smadret toilettet, ligesom der muligvis var blevet stjålet genstande fra vognen.

 

Tyveri, Humlebæk

Klokken 12.04 blev det anmeldt, at der imellem søndag klokken 12.00 og onsdag klokken 10.00 var blevet stjålet to udendørs-lamper af mærket Louis Poulsen fra en bolig på Gl Strandvej.

 

Hærværk, Hellerup

Klokken 13.21 blev det anmeldt, at en bil holdende i p-kælderen ved Waterfront imellem klokken 11.30 og 13.15 havde været udsat for hærværk, idet den var blevet oversprøjtet med en ildelugtende væske og dernæst overdrysset med papir.

 
Tyveri af taske, Helsingør

Klokken 16.02 anmeldte en 46-årig kvinde fra Helsingør, at hun havde fået stjålet sin taske med indhold imellem klokken 15.45 og 15.50. Kvinden havde stillet sin taske op ad en mur ved en busholdeplads på Strandgade i nogle minutter, og da hun ville se til den igen, var den væk. 

 

Fund af hash, Farum

Klokken 18.20 var en patrulje forbi Farum Midtpunkt som et led i indsatsen mod utryghedsskabende narkohandel. Flere yngre mænd løb fra stedet ved patruljens ankomst, men de blev sidenhen antruffet og visiteret, dog uden at der blev fundet euforiserende stoffer på deres personer.

Til gengæld fandt Nordsjællands Politi med hjælp fra en narkohund en moderat mængde hash gemt af vejen flere steder, ligesom der også blev fundet en digitalvægt. Både vægten og hashen blev taget med fra stedet med henblik på destruktion.

 

Forsøg på indbrud, Skævinge

Klokken 19.30 anmeldte en beboer på Månevænget, at fire mistænkelige unge mænd kørende i en grå bil cirkulerede rundt i området, og anmelderen frygtede, at de for eksempel kunne være mulige indbrudstyve.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor det kunne konstateres, at der var blevet smadret en rude i en bolig på Månevænget, men at der umiddelbart ikke havde været indstigning.

Nordsjællands Politi runderede efterfølgende i området, men de fire unge mænd og den grå bil blev ikke udfundet i denne omgang.

 

Kørsel uden førerret, Frederiksværk

Klokken 19.45 blev en 21-årig mandlig bilist fra Frederiksværk standset og kontrolleret på Pilevej. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at føre bil, og han blev derfor sigtet efter færdselslovens bestemmelser.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Kokkedal

Klokken 20.55 var en patrulje forbi Børnehaven Brønsholm, hvor en gruppe unge mænd havde taget ophold. På den ene, en 24-årig mand uden fast adresse, blev der fundet en mindre mængde kokain, ligesom han også havde en halskniv på sig, hvorfor han fik et par sigtelser for disse forhold.

På en af de andre, en 19-årig mand fra Ringsted-egnen, blev der fundet en moderat mængde hash, og han blev derfor sigtet for dette.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Nivå

Klokken 21.45 så en patrulje, at en mand smed en mindre pose fra sig, da han spottede patruljen på Circle K. Da posen blev undersøgt nærmere, kunne det konstateres, at den indeholdt en mindre mængde hash, og manden, en 27-årig fra København, blev sigtet for at have været i besiddelse af dette.

 

Færdselsuheld, Tikøb

Klokken 22.31 blev det anmeldt, at der fem minutter forinden havde været et solo-færdselsuheld på Gurrevej, idet en 33-årig kvindelig bilist fra Helsingør havde påkørt et træ, fordi hun havde undveget at påkøre et rådyr. Der skete umiddelbart ingen personskade ved uheldet.

 
Indbrud i klubhus, Helsingør

Mellem klokken 20.00 og 23.00 var der indbrud i et klubhus tilhørende Helsingørhallen på Gl. Hellebækvej. Her blev en rude smadret, men der blev ikke umiddelbart stjålet noget fra stedet.

 

Anmeldelse om gaderæs, Gilleleje

Klokken 23.23 indløb der anmeldelse om, at der blev kørt ræs på Bonderupvejen i retning mod rundkørslen, hvorefter bilerne returnerede og ræsede den anden vej. En patrulje kørte til stedet, hvor der dog ikke befandt sig nogen biler eller personer, som kunne sættes i forbindelse med hændelsen.

 

Solofærdselsuheld, Tisvildeleje

På Hovedgaden påkørte en taxa af uvisse årsager klokken 02.23 en container, som var opstillet på stedet. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men idet det begyndte at ryge fra motoren og i kabinen, blev brandvæsnet tilkaldt med henblik på at sikre, at der ikke udbrød brand i køretøjet.

 

Indbrud på skole, Ølstykke

Klokken 02.26 blev det anmeldt, at der mellem onsdag klokken 19.00 og torsdag klokken 02.01 havde været indbrud på Hampelandsskolen. Her havde ukendte gerningsmænd knust et vindue med en sten og derigennem skaffet sig adgang til skolen. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der ikke oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

 

Mistænkeligt forhold, Hundested

En 47-årig mand anmeldte klokken 02.55, at han søn kort forinden var blevet vækket ved, at der blev lyst ind ad vinduet til hans værelse i en bolig på Gl. Kikhavnvej. Den 47-årige gik herefter ud for at tjekke haven og kunne konstatere, at nogen havde åbnet havelågen og sandsynligvis haft for travlt med at komme væk til at lukke den igen. Der havde dog ikke umiddelbart været forsøg på indbrud på stedet.

Kort efter blev der igen lyst med lygte på stedet, og den 47-årige så denne gang en person køre fra stedet på en mountainbike iført sort hættetrøje, hvor hætten var trukket op. 

Signalementet på personen blev videregivet til en patrulje i nærheden, men de observerede dog ikke nogen, der matchede beskrivelsen i området.

 

Cykeltyv, Holte

Klokken 03.25 blev det anmeldt, at en cykel klokken 03.00 blev stjålet fra en garage på Skodsborgvej af en mand, der beskrives som: ca. 25 år, ca. 180 cm og slank af bygning. Iført hue samt mørk jakke og jeans.

 

Indbrud i forretning, Charlottenlund

Klokken 05.04 blev det anmeldt, at havde været indbrud i Stjerne Rense og Vask på Ordrupvej. Ukendte gerningsmænd skaffede sig adgang til stedet ved slå en rude i hoveddøren itu. Der er på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse ingen oplysninger om eventuelle stjålne genstande.

Nordsjællands Politi kan ikke afvise, at indbruddet kan relateres til de tre indbrud i forretninger, der blev anmeldt den mandag den 13. juli. Yderligere oplysninger om disse kan findes i uddraget af døgnrapporten den 13. – 14. juli.

 

Indbrud anmeldt i privat beboelse i Nordsjællands politikreds den 15.-16. juli 2020