Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Farum - mandag den 14. december

Profilbillede
dato

Farum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hærværk mod bil

Helsinge: En Toyota Aygo, som holdt på Nordre Parkvej, er mellem lørdag klokken 20.00 og søndag klokken 09.30 blevet udsat for hærværk, idet en ukendt gerningsmand har knust en af bilens sideruder.

Musik- og navigationsanlæg stjålet

Værløse: Mellem lørdag klokken 13.00 og søndag klokken 12.15 er der stjålet et musik- og navigationsanlæg fra en Volkswagen Passat, som holdt på Ryetvej. Tyven har skaffet sig adgang til bilen ved at knuse en siderude.

Halogenlampe antændte vasketøj

Gentofte: En kurv med vasketøj, som stod for tæt på en halogenlampe, var søndag eftermiddag klokken 13.48 årsag til, at der opstod en mindre brand i en kælder på Fennevangen. Der skete mindre røg- og sodskade på en del af tøjet, men ingen personer kom til skade ved branden, som hurtigt blev slukket af brandvæsenet.

Sigtet for spirituskørsel

Virum: Søndag aften klokken 18.1407 blev en 65-årig kvinde fra Kgs. Lyngby standset på Grønnevej efter en anmeldelse om, at hun to gange var kørt frem for rødt lys. Da patruljen kunne konstatere, at kvinden var beruset, blev hun sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet for at få foretaget en blodprøve, som skal fastlægge hendes nøjagtige promille.

Mand stjal kontanter

Klampenborgvej: Søndag aften klokken 19.15 bankede en mand på døren til en bolig på Fønssvej. Her signalerede manden, at han gerne ville ind i boligen, hvilket fik den 76-årige mandlige beboer til at åbne døren. Den fremmede mand gik efterfølgende ind i den 76-åriges stue, hvorfra han stjal nogle kontanter. Manden beskrives som 38-45 år, 170 cm høj, muskuløs af bygning, brun i huden og mørke øjne. Han talte dansk med accent og var iført mørk dunjakke, en mørk hue samt lyseblåt mundbind.

Fik stjålet mobiltelefon

Hellerup: En 30-årig mand fik søndag aften klokken 19.36 stjålet den mobiltelefon, som han havde indtryk af, at en anden manden var interesseret i at købe. Under fremvisningen af telefonen, som foregik på Gammel Vartov Vej, stjal den mulige køber telefonen og løb sammen med en medgerningsmand hen til en sort Mercedes, hvorefter de kørte fra stedet. Der er ikke noget nærmere signalement af de to mænd udover, at de var udenlandske af udseende.

Ild i nisselandskab

Farum: Søndag aften klokken 21.07 gik der ild i et nisselandskab i en lejlighed på Frederiksborgvej. Beboeren fik dog hurtigt selv slukket branden. Ingen mennesker kom til skade, men nisserne blev lidt afsvedne.

Mand satte ild til biler

Frederiksværk: En mand satte søndag aften klokken 22.30 ild til to biler og knuste flere ruder i et hus på Hanehovedvej, hvorefter han flygtede fra stedet i nordlig retning mod Hundestedvej. Ilden var slukket omkring klokken 23.14 og ingen personer kom til skade. Gerningsmanden beskrives som 30-35 år, 180-190 cm høj, kraftig af bygning, iført sort tøj samt sort maske. Han medbragte en benzinbeholder og et sort bat. 

Gps-udstyr stjålet

Helsingør: Mellem fredag eftermiddag klokken 14.00 og mandag morgen klokken 06.00 er der stjålet gps-udstyr fra en entreprenørmaskine, som holdt på Skibstrupvej.

Monitor og diesel stjålet

Helsingør: Fra en entreprenørmaskine, som holdt på Havreholmvej, er der mellem fredag eftermiddag klokken 17.00 og mandag morgen klokken 06.29 stjålet diesel samt en monitor.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 11. - 14. december 2020 (oversigten kan pga tekniske problemer kun tilgåes via www.politi.dk. Vi beklager ulejligheden)

 
Denne artikel er skrevet af Ninna Andersen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi