Nordsjællands Politi: Seneste nyt fra Farum - onsdag den 3. marts

Profilbillede

Farum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Rude knust hos frisør, Nærum

Mellem mandag klokken 15.00 og tirsdag klokken 07.00 kastede en ukendt gerningsperson en mursten ind gennem ruden til en frisør på Nærum Hovedgade. Der blev ikke umiddelbart foretaget indstigning på stedet, og der foreligger heller ingen oplysninger på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse om, at det lykkedes gerningspersonen at stjæle noget.

 

Airbag og måtter stjålet fra bil, Frederikssund

Mellem mandag klokken 23.50 og tirsdag klokken 07.30 tiltvang en ukendt gerningsperson sig adgang til en Mercedes personbil, som holdt parkeret på Lerager. Fra bilen blev der stjålet en airbag samt fire bilmåtter.

 

Kørsel uden førerret, Hellerup

En 29-årig mandlig bilist fra Hellerup blev klokken 08.20 standset af en patrulje på Onsgårdsvej. Her blev han bedt om at fremvise et gyldigt kørekort, hvilket han dog ikke kunne efterkomme, idet han ikke havde erhvervet sig et sådant. Han blev derfor sigtet for at køre bil på trods af dette.

 

Motorhjelm stjålet fra lastbil, Helsinge

Mellem mandag klokken 19.00 og tirsdag klokken 08.30 stjal ukendte gerningspersoner frontmotorhjelmen med tilhørende forlygter fra en lastbil, som stod parkeret på Bymosevej. 

 

Kørte bil uden at have bestået den praktiske køreprøve, Hørsholm

På Usserød Kongevej standsede en patrulje klokken 09.14 en 37-årig mandlig bilist fra Hørsholm. Her bad de om at se mandens kørekort, men det viste sig, at han ikke havde sådan et, idet han ikke havde bestået den praktiske køreprøve. Patruljen sigtede ham derfor for kørsel uden førerret.

 

Sigtet for ulovligt arbejde, Farum

I samarbejde med Arbejdstilsynet besøgte Nordsjællands Politis Udlændingekontrolsektion tirsdag formiddag en byggeplads på Garnisonsvej. Her blev en 53-årig udenlandsk mand anholdt og sigtet for ulovligt arbejde.

 

Tyveri fra cykel, Kgs. Lyngby

En 27-årig kvinde fra Kgs. Lyngby anmeldte klokken 09.59, at hun ca. 20 minutter tidligere havde holdt for rødt i krydset ved Klampenborgvej og Lyngbygårdsvej, da en mand kom løbende bagfra og stjal hendes taske fra cykelkurven. Herefter løb i retning mod Lyngby og forsvandt ind mellem nogle buske ved en sti. Manden beskrives som: 20-40 år, ca. 180 cm, brunt kort hår. Iført mørkeblå jakke med hætte og sorte Adidas-bukser med hvide striber.

 

Kørte bil uden førerret, Frederiksværk

En patrulje standsede klokken 13.25 en 35-årig mandlig bilist fra Skævinge på parkeringspladsen ved Shell på Hillerødvej. Her blev han sigtet for at køre bil uden førerret, idet han ikke havde erhvervet sig denne. 

 

Designerstole stjålet fra sommerhus, Frederiksværk

Mellem fredag klokken 16.00 og tirsdag klokken 12.00 tiltvang ukendte gerningspersoner sig adgang til et sommerhus på Sune Ebbesensvej ved at udtage en vinduesramme ind til køkkenet. Fra stedet stjal de derefter fire designerstole.                                           
 
Kørsel uden førerret, Farum

Klokken 16.16 blev en 44-årig mandlig bilist fra Herlev standset og kontrolleret på Hillerødmotorvejen i retning mod København nær afkørsel 10. Her viste det sig, at manden ikke besad retten til at køre bil, hvorfor han blev sigtet for at gøre det alligevel.

 

Kørsel uden førerret, Skibby

Klokken 16.50 blev en 26-årig mandlig varebilsfører med ukendt adresse standset og kontrolleret på Hovedgaden. Her viste det sig, at mandens førerret var administrativt inddraget, og han blev derfor sigtet for køre varebilen på trods af dette. 

 

Forsøg på bedrageri, Frederikssund

Klokken 18.47 blev det anmeldt, at en 80-årig kvinde fra Frederikssund var blevet forsøgt udsat for bedrageri over telefonen cirka halvanden time tidligere.

Kvinden var blevet ringet op af en fremmed mand, der påstod at komme fra Nykredit. Manden sagde, at han skulle rette noget i forbindelse med hendes udgifter, hvorfor han skulle bruge hendes NemID-oplysninger. Kvinden blev dog skeptisk, hvorfor manden sagde, at han kunne stille hende videre til Nykredits afdeling i København, hvis det kunne gøre hende mere tryg. Kvinden blev herefter stillet videre til en anden person, hvilket medførte, at hun opgav sine NemID-oplysninger. 

Efter telefonsamtalen fattede hun dog mistanke om, at noget var galt og kontaktede sin bank, der fortalte, at der lå en udbetaling på 80.000 kroner og ventede, men at de ikke ville lade overførslen gå igennem, før de havde talt med kvinden, og overførslen blev derfor standset.

 

Husfredskrænkelse, Birkerød

Klokken 19.16 blev fem unge mennesker set komme ud af en bygning på Johan Mantzius Vej 3, som de ikke burde være inde i. De fem var i alderen 15-16 år og fra lokalområdet, og de blev alle sigtet for husfredskrænkelse, hvorefter deres forældre blev informeret om hændelsen.

 

Butikstyveri, Hillerød

Klokken 19.53 anmeldte personalet fra Bilka, at en ung mand havde spist bland-selv-slik for cirka 20 kroner i butikken, hvorefter han forsøgte at forlade butikken uden at betale, men han var dog blevet stoppet af en butiksdetektiv. 

Da den unge mand var under 18 år gammel blev en patrulje sendt til stedet, hvor en 15-årig ung mand fra Helsinge blev sigtet for butikstyveri.

 

Lovgivning om euforiserende stoffer, Helsinge

Klokken 21.29 blev to unge mænd antruffet af politiet ved cykelskurene på Helsinge Station, da de stod og røg en joint. Begge blev af den årsag visiteret, og på den ene, en 16-årig ung mand fra Helsinge, blev der fundet lidt hash, hvilket han blev sigtet for, hvorefter de unge mænds forældre blev underrettet og tilkaldt til stedet.

 

Færdselsuheld, Frederikssund

Onsdag klokken 05.58 skete der et færdselsuheld i rundkørslen Frederikssundvej/Strandvangen. En 24-årig mand fra Hornsherred kørte med sin sættevogn ad Frederikssundsvej i nordlig retning og så på grund af tågen rundkørslen for sent. Den 24-årige foretog en nødopbremsning af sit køretøj, da han opdagede rundkørslen og den bil, der befandt sig inde i rundkørslen, men denne blev stadig påkørt og skubbet ind i rundkørslens midterø. Bilens fører, en 49-årig mand fra Frederikssund, meldte om en del smerter, men der var umiddelbart ikke sket alvorlig personskade.

Politi, beredskab samt sundhedsvæsen blev sendt til stedet, hvor der i en lille times tid var trafikale udfordringer, inden der var ryddet op.

 
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi