Nyt fra Farum i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Farum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Uheld lukkede motorvejsstrækning, Hørsholm

En strækning på Helsingørmotorvejen ved Hørsholm måtte i en periode lukkes for trafik, efter to biler klokken 08.21 kørte ind i hinanden. Der skete ingen personskade ved sammenstødt og vejen blev åbnet for trafik igen klokken 09.18

El-værktøj stjålet, Ølsted

Natten til onsdag mellem klokken 01.45 og 02.25 har der været indbrud i en lagerhal på H.J. Eriksens Vej. Tyvene har opbrudt en dør og har herefter stjålet diverse el-værktøj.

Vejvred mand begik hærværk, Vejby

En mand blev klokken 09 så vred på en 84-årig mandlig medtrafikant fra Tisvildeleje, at han tog fat i sideruden på den bil, som den 84-årige kørte i og knækkede ruden, hvorefter han kørte fra stedet. Det er ikke klarlagt, hvad der præcis lå forud for episoden, som foregik på Møngevej. Den ukendte bilist beskrives som 35-45 år med meget kort eller tætbarberet hår. Han kørte i en sort stationcar.

Biblioteksbord ødelagt, Gilleleje

Mellem lørdag aften og mandag morgen klokken 08.00 er der ødelagt et bord på biblioteket i Gilleleje. Endvidere er en trillebør, som stod ved indgangen blevet smidt i kanalen. Hærværket blev anmeldt klokken 12.29.

Ild i skur og tagudhæng, Frederiksværk

Onsdag eftermiddag klokken 13.33 gik der ild et skur på Birkedalsvej. Ilden nåede af brede sig til tagudhænget på et nærliggende hus, inden den blev slukket. Ingen personer kom til skade ved branden, der formentlig er opstået fordi der tidligere var tømt aske med gløder fra en brændeovn ned i en plastik spand.

Havde hash på sig, Hillerød

En 17-årig ung mand fra Hillerød blev klokken 14.31 truffet af en patrulje ved P-huset i Gallerierne. Her viste det sig, at han var i besiddelse af en klump hash, hvilket han blev sigtet for. Den unge mands forældre og de sociale myndigheder bliver tillige underrettet om sagen.

 

Brand i brændeovn, Kokkedal

Der opstod kl. 15.15 brand i en 74-årig kvinde fra Kokkedals brændeovn efter, at hun havde hældt sprit på spritbriketter for at tænde op i sin brændeovn. Politi og Brand tilstede. Den 74-årige kvinde blev bragt ud af huset, ingen husdyr eller andre personer. Ingen flammer, men kraftig røg. Kl. 15.39 havde Brand slukket branden i stueetagen, men bekymring for at branden ville brede sig til taget. Kl. 15.52 meldes branden slukket og ingen risiko for spredning til loftsrum. 

Taget for hash, Hillerød

En 22-årig mand fra Allerød er kl. 17.01 sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash på Frederiks Torv i Hillerød. 

Truet med kniv, Hellerup

En 31-årig mand fra Ballerup truede kl. 17.16 en parkeringsvagt med kniv efter, at han havde fået en parkeringsbøde for at holde på en handicap parkeringsplads på Tuborg Havnevej i Hellerup. Den 31-årige flygtede fra stedet, men blev senere standset af en patrulje på Strandvejen, hvor han blev anholdt og sigtet for trussel på livet. 

Venstresvingsulykke, Farum

En 44-årig mand fra Fredensborg, som kl. 17.49 kørte ad Bistrupvej i østlig retning, er sigtet for at have foretaget et venstresving for grønt lys mod tilkørslen til Hillerødmotorvejen, hvor han kører ud foran en modkørende 30-årig kvinde fra Jyllinge. Ingen melding om personskade.

Sigtet for narkokørsel, Frederiksværk

En 34-årig mand fra Farum blev klokken 00101 natten til torsdag standset på Skovfogedengen. Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet, selvom han var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev derfor sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres med henblik på at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Kørte i frakendelsestiden, Helsingør

Klokken 01.28 natten til torsdag blev en 24-årig kvinde fra Helsingør standset på Kircksvej. Kvinden blev sigtet for at køre bil, selvom hun tidligere var frakendt kørekortet og denne frakendelse fortsat var gyldig.

Sigtet for narkokørsel, Espergærde

En 19-årig mand fra Espergærde blev klokken 02.04 standset, da han kom kørende ad Rugmarken. En narkometertest viste, at manden var påvirket af cannabis, og han blev derfor sigtet for narkokørsel. Manden blev efterfølgende taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

Diverse maskiner stjålet, Helsinge

Mellem onsdag eftermiddag og torsdag morgen klokken 05.19 er der stjålet flere maskiner fra Økogården på Laugøvej.

 

 

 
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi