Nyt fra Farum i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Farum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Forlygter stjålet, Klampenborg

Mellem onsdag klokken 20.00 og torsdag klokken 08.15 er der stjålet et sæt forlygter fra en Audi, som var parkeret på Anchersvej.

 

Kørte fra uheld, Hørsholm

En bilist kørte omkring klokken 10.20 fra et færdselsuheld uden at give sig til kende. Bilisten overskred sin vigepligt og påkørte en 48-årig mandlig bilist på Højmose Vænge. Den 48-årige kom ikke til skade ved påkørslen.

 

Sigtet for spirituskørsel, Hillerød

En 76-årig kvinde fra Allerød blev torsdag klokken 10.35 standset, da hun kom kørende ad Fredensborgvej. Her blev hun sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor hun fik udtaget en blodprøve. Den skal nu analyseres for at fastlægge kvindens nøjagtige promille til brug for den videre sagsbehandling.

 

Mand brød ind i fritidshus, Vejby

Torsdag formiddag mellem klokken 10.10 og 10.20 brød en mand ind i et fritidshus på Stokkepil-Holmen. Ud fra overvågning på stedet beskrives manden som almindelig af bygning, lys i huden, iført lys hættetrøje, sort jakke, sorte bukser med rød skrift samt sorte sko. Indbruddet blev anmeldt klokken 11.05 og en patrulje blev sendt til stedet, hvor det dog ikke lykkedes at finde manden.

 

Brand blev hurtigt slukket, Ølstykke

Brandvæsenet fik hurtigt slukket en brand, som klokken 13.38 torsdag eftermiddag opstod i kælderen i en ejendom på Violinvej. Branden opstod formentlig i et fyrrum, og den nærmere årsdag skal nu undersøges nærmere. Ingen personer kom til skade ved branden.

Tricktyv stjal telefoner, Farum

En ukendt gerningsmand har torsdag mellem kl. 10.00 og 13.00 stjålet to mobiltelefoner fra en dyrlæge på Rådhustorvet. Gerningsmanden kom ind til dyrlægen, hvor han havde spurgt om vej til en tandlæge. Mens han talte med medarbejderen, havde han placeret noget papir over nogle telefoner, der herefter blev konstateret stjålet. Manden beskrives af vidner som:

Mand, østeuropæisk af udseende, 30-35 år, 165 cm, kraftig af bygning, brun i huden og med kort, sort hår. Manden var Iført blå jakke med logo på og Jeans.

 

Kørte påvirket og med frakendt kort, Nivå

En 31-årig mand fra Nivå blev torsdag kl. 15.50 stoppet på Nivåhøj, hvor det viste sig, at han førte et køretøj til trods for, at han var frakendt førerretten. Maden slog yderligere ud på en narkometertest, hvorfor han blev anholdt og kørt til lægen, så den præcise påvirkningsgrad kan fastlægges. 

 

Butikstyv på spil i flere butikker, Kgs. Lyngby

Torsdag kl. 17.44 blev en 37-årig kvinde fra Skævinge taget for at have stjålet varer fra Name It, Legekæden og Bog&ide i Lyngby storcenter.  

 

Hashsælger stoppet, Hellerup

En 17-årig mand fra Hellerup blev torsdag kl. 20.53 stoppet på CVE Knuths Vej i Hellerup. Ved nærmere undersøgelse viste det sig, at den unge mand var i besiddelse af en større mængde hash, der var opdelt i flere klumper og salgsposer. Manden blev sigtet og anholdt for salg af euforiserende stoffer.  

 

Blev truet med en legetøjspistol, Gentofte

Politiet rykkede torsdag kl. 23.13 talstærkt ud til Kildeskovvej, da en person anmeldte, at han var blevet truet med en pistol mens han sad i sin bil. Den ukendte gerningsmand var flygtet fra stedet før politiet kom frem. En politihund fandt senere en del af pistolen i en busk, og det viste sig, at der var tale om en legetøjspistol.

 

Besiddelse af hash, Gentofte

En 19-årig mand fra København blev kl. 23.13 sigtet for besiddelse af en mindre mængde hash på Kildeskovsvej i Gentofte
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi