Nyt fra Farum i politiets døgnrapport

Profilbillede

Farum er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Skabte uro og uorden, Helsingør

En patrulje kørte klokken 08.59 til Jernbanevej, hvor en 52-årig mand skabte uro og uorden ved at råbe ad togpersonalet. Den 52-årige fik en kraftig formaning om at opføre sig ordentligt.

 

Værktøj stjålet fra skur, Helsingør

Mellem søndag eftermiddag og mandag formiddag klokken 09.15 har der været indbrud i to skure på Esrumvej, hvorfra der er stjålet både el- og håndværktøj.

 

Næse for narko, Farum

I forbindelse med en målrettet aktion mod narkosalg på gadeplan fandt en narkohund klokken 11.30 en moderat mængde skunk ved Birkhøjterrasserne.

 

Mand skabte uro, Hellerup

En 47-årig mand skabte klokken 13.15 uro blandt forbipasserende, da han sad uden for Netto ved Hellerup Station og svingede med en hammer. En patrulje kørte til stedet og tog en snak med manden om det uhensigtsmæssige i hans opførsel, hvorefter han blev bortvist fra stedet.

 

Kørte uden kørekort, Hillerød

Klokken 14.21 blev en 41-årig mand standset, da han kom kørende ad Roskildevej. Her blev han sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han tidligere var frakendt sin førerret.

 

Cyklist ramt af bil, Charlottenlund

En 35-årig kvinde fra København måtte tilses på hospitalet efter hun klokken 14.50 blev ramt af en højresvingende bil ved L E Bruuns Vej/Høstvej. Bilisten, en 33-årig mand fra Hvidovre, blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

 

Kørte på ulovlig knallert, Skævinge

En 15-årig ung mand fra Skævinge blev klokken 17.00 standset, da han kom kørende ad Føllegårdsvej. Her viste det sig, at den knallert, som han kørte på, var ændret således, at den kunne køre hurtigere end den var konstrueret til og dermed ikke længere var lovlig. Den 15-årige blev derfor sigtet for at køre på en ulovlig knallert.

 

Sigtet for spirituskørsel, Hundested

Klokken 19.06 blev en 53-årig mand fra Hundested standset, da han kom kørende ad Amtsvejen. Her viste en alkometertest, at hans promille var højere end tilladt. Han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med til hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den skal nu analyseres for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Kørte på ulovlig knallert, Frederiksværk

En 17-årig ung mand fra Helsinge blev klokken 19.45 standset, da han kom kørende ad Hermannsgade. Her blev han sigtet for krøsel på ulovlig knallert, da viste det sig, at den knallert, som han kørte på, var ændret således, at den kunne køre hurtigere end den var konstrueret til og dermed ikke længere var lovlig. 

 

Kørte uden kørekort, Gentofte

En 39-årig mand fra Holte blev klokken 22.15 standset, da han kom kørende i bil ad Smakkegårdsvej. Manden var dog tidligere blevet frakendt sit kørekort og blev derfor sigtet for kørsel uden førerret.

 

Brand i biler, Helsingør

Klokken 02.35 kom en anmeldelse om, at der var brand i to biler, som stod på en p-plads i Ponydalen. Brandvæsenet fik slukket branden, og sagen skal nu efterforskes nærmere.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi