Pædagog søges til integreret børnehus med naturskønne områder og fokus på børnenes trivsel

Profilbillede
dato


Stavnsholt Børnehus søger pædagog til vuggestue 30-37 timer ugentligt

Vil du faglig udvikling - hver dag? Så skal du søge stilling i Stavnsholt Børnehus. Start 1.10.2024.

Stavnsholt Børnehus er et stort integreret børnehus med fire vuggestuegrupper og tre børnehavegrupper, den ene med vækstpladser. Vi bruger vores naturskønne områder og går gerne over til Skolelandbruget, Furesøen og i skoven. Vi er samlet i et integreret dagtilbud med ny garderobebygning, som binder vores huse sammen. Børnehuset ligger på en stor grund, hvor børnene har rig mulighed for at bevæge sig og har plads til at fordybe sig i lege.


Høj faglighed

Vi værdsætter brugen af natur, har fokus på den pædagogiske læreplan og har altid et blik for børneperspektivet. Vi vægter højt at skabe rammer for forskellige læringsmuligheder - ude som inde - samt at få inddraget alle børn i fællesskabet.

Vi ønsker os en kollega, der både er dygtig til at arbejde med relationer til børnene og mellem børnene, og som både har fokus på det enkelte barn og på børnegruppen. Det er vigtigt med et respektfuldt menneskesyn og vilje til at bidrage til det gode samarbejde med forældre og kollegaer.


Vores forventninger til kommende kollega:

  • At du som uddannet pædagog bruger dig selv ved at være nysgerrig, fordybende og eksperimenterende i dit pædagogiske arbejde.
  • At du kan arbejde medinddragende og anerkendende med opmærksomhed på børns deltagelsesmuligheder og arbejder ud fra det nye børnesyn.
  • At du ved, at legen har en stor betydning for barnets sociale og personlige kompetencer. Du ved, at legen er vigtig, og du bidrager derfor til, at børnene styrkes i legen ved selv at deltage i legen.
  • At du ser vigtigheden i, at dagligdagen planlægges ud fra børnenes spor, og at du kan rumme at planer ændres undervejs.
  • At du ser forældrene som vores vigtigste samarbejdspartnere.
  • At du er mødestabil, fleksibel, nysgerrig og har et godt humør.

Sammen er vi bedst. Det betyder, at vi arbejder med positiv energi, drøfter udfordringer med hinanden, har en stor arbejdsglæde og er hjælpsomme og fleksible i forhold til ændringer i skemaet, når der er behov for det. Du får kollegaer, der griner og kan lide at være sammen. Vi udvikler vores pædagogik og hverdag gennem dialog, demokrati og medbestemmelse. Personaleudvikling er noget, vi altid arbejder med.

Vi glæder os til at tage godt imod dig samt bruge dine erfaringer fra dine tidligere jobs og/eller fritidsinteresser. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingerne, så er du velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Anne Thulin Skydt på tlf. 72165742 eller ats1@furesoe.dk, eller afdelingsleder Louise Suhr Christensen på tlf. 72165615 eller loch@furesoe.dk.

Vi holder begge ferie i uge 28, og institutionen er lukket i uge 29 og 30. Stillingerne ønskes besat 1.10.2024. Ansøgningsfristen er d. 5. august 2024.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst med BUPL. Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen. Ved tilbud om ansættelse indhentes også børne- og straffeattest.


Et arbejde, der betaler sig - et særligt tillæg

I Furesø Kommune er attraktiv løn, interesse for hinandens faglighed og løbende personlig og faglig udvikling en vigtig del af vores virkelighed. Engagementet i den enkelte har stor betydning for børnenes trivsel, udvikling og læring. I Furesøs mange dagtilbud er forskellighed en styrke, og medarbejderne går gerne nye veje i arbejdet med at styrke udviklingen af den pædagogiske kvalitet med udgangspunkt i den styrkede pædagogiske læreplan.

Den indsats belønner vi med Furesøtillægget, der sikrer et kvalifikationstillæg på 1000 kr. i nutidskroner årligt til alle fastansatte pædagoger.

 

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c4290df4)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Furesø Kommune - Stavnsholt Børnehus, Stavnsholtvej, 3520 Farum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6072972

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet