Pædagog søges til skøn dreng i Farum

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Nærværende og erfaren pædagog til sød dreng i Farum.

Vi søger en nærværende og dygtig pædagog til at skabe en betydningsfuld forskel i hverdagen for en sød dreng i Farum. 

Drengen leder efter en pædagog, der kan skabe struktur og nærvær i hans daglige rutiner. Han har infantil autisme og søger en erfaren pædagog, der har lyst til at skabe gode aktiviteter og timer sammen med ham. Han elsker ture i skoven eller på den nærliggende legeplads, men ro og få nye indtryk er vigtigt. Offentlig transport er også en favorit, men han trives fint med indendørsaktiviteter, hvis vejret ikke er til udendørsaktiviteter.

Når du besøger drengen, er han netop kommet hjem fra dagtilbud og har brug for lidt mad, hjælp til toiletbesøg og at skifte til hjemmehygge. Om aftenen vil du støtte ham med aftensmad og aftenrutiner. 

Vi søger dig der: 

  • Er uddannet pædagog med erfaring i lignende opgaver. 
  • Er god til at skabe struktur, ro og tryghed i daglige aktiviteter. 
  • Besidder nærvær, empati og tålmodighed samt ønsker en tæt 1:1 relation.

Arbejdstid: 
7 timer om ugen

En hverdag kl. 14 - 17 

Vi tilbyder 
Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Lyberth på telefon 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.
Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. 

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (7-7 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949035

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet