Se her

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger medhjælpere eller assistenter i tidsbegrænsede stillinger: Fra snarest til og med juni 2024. Timetallet kan man rimeligvis selv være med til at bestemme. Der søges, til både, en børnehavegruppe og en vuggestuegruppe.

Børnehuset Mimers Brønd er en integreret institution i Farum Midtpunkt, Furesø Kommune. Vi bor tæt på naturen, midt i byen og tæt på offentlig transport. Vi har 66 børn fra det omkringliggende Farum med en mangfoldighed af etniske kulturer og sociale baggrunde.

Er der noget i opslaget, du/I bliver nysgerrig på, så ring endelig 😊 på tlf. 72163680. Ansøgningsfrist er 11.12.2023 klokken 12.00. Der vil være løbende ansættelsessamtaler. Adressen er Paltholmterrasserne 6A, 3520 Farum. Løn og ansættelsesvilkår er i forhold til gældende regler og overenskomst. Der vil blive indhentet straffe- og børneattester samt taget reference.

 

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f628237a)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Børnehuset Mimers Brønd, Paltholmterrasserne, 3520 Farum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948346

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet