Seneste regnskab fra VVS PLAN ApS og 4 andre lokale virksomheder

Profilbillede

VVS PLAN ApS i Farum kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 141.534 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VVS PLAN ApS en bruttofortjeneste på 5,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


BRØNDUMS AUTO ApS i Farum kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 123.211 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde BRØNDUMS AUTO ApS en bruttofortjeneste på 1,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 1,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


INGHOLT CONSULT ApS i Farum kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 660.938 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde INGHOLT CONSULT ApS en bruttofortjeneste på 6,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,8 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


LELECTRIC A/S i Farum kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 3,5 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde LELECTRIC A/S en bruttofortjeneste på 19,6 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 22,6 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


GROME AUTOMOBILER ApS i Farum kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,4 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde GROME AUTOMOBILER ApS en bruttofortjeneste på 5,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,3 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Kilde: Erhvervsstyrelsen