Søg tilskud til frivillige sociale aktiviteter nu!

Foto: Furesø Kommune.
dato

Furesø Kommune er generøst engageret i støtte af det frivillige sociale arbejde inden for byens lokalsamfund. Kommunen uddeler hvert år et tilskud til frivillige sociale aktiviteter, og tiden er nu kommet til at ansøge om denne pengestøtte inden den 1. marts 2024. Frivillige sociale foreninger, der har relevante projekter, opfordres til at ansøge om støtten.

Temaerne for dette års tilskud inkluderer aktiviteter, der bekæmper ulighed i sundhed med særligt fokus på mental sundhed, initiativer rettet mod udsatte borgere, samt tiltag, der har til formål at hjælpe både børn, unge, og ældre i mistrivsel og ensomhed. Den frivillige indsats kan også være aktiviteter, der promoverer sunde initiativer og giver borgerne mulighed for at være aktive, udvikle og anvende deres egne ressourcer og tage ansvar for fællesskabet. Endeligt anerkender kommunen også projekter, der bidrager til at skabe tryghed i hverdagen for borgerne.

Ansøgningsskemaet er tilgængeligt online på kommunens hjemmeside www.furesoe.dk/frivillig under linket "Økonomisk tilskud til frivilligt socialt arbejde". Ansøgningsfristen er den 1. marts 2024.

Masser af Fritidsaktiviteter i Furesø

Udover den generøse støtte til frivillige sociale initiativer, tilbyder Furesø Kommune et væld af muligheder for et aktivt fritidsliv, der kan skabe rammen for nye venskaber og bekendtskaber. Med mere end 300 folkeoplysende foreninger inden for kultur, idræt, og fritid, samt en god håndfuld aftenskoler, er der noget for enhver smag i Furesø.

Center for Sundhed og Seniorliv – Kontaktinformation

Har du spørgsmål, eller vil du gerne vide mere om de forskellige aktiviteter og hvordan din forening kan få støtte, kan du tage kontakt til Center for Sundhed og Seniorliv, der holder til på Stiager 2, 3500 Værløse. Du kan også ringe til dem på telefonnummeret 7235 4000.


https://www.furesoe.dk/aktuelt/nyheder/2019/februar/soeg-tilskud-til-dit-frivillige-sociale-arbejde/
Kilde: Furesø Kommune