sygeplejerske vikariat 8 måneder

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du snuse til et fantastisk speciale neurologi og rehabiliterende sygepleje

Lyngby-Taarbæk kommunes Trænings-og rehabiliteringscenter (TRC) søger vi 1 sygeplejerske pr. 1. juli 2023 i et vikariat i en lille afdeling med 7 neurologiske rehabiliteringsplader på 8 måneder.
Trænings- og rehabiliteringscentret er fyldt med dejlige borgere og engagerede personaler, der gerne vil have dig som kollega. Personalet siger ”Vi er gode til at hjælpe hinanden og vi støtter, vejleder og øser af den viden vi har”. Stillingen i vikariat i dagvagt er et tilbud, som giver mulighed for at du kan starte i et trygt miljø med fokus på kompetenceudvikling og lære et ny speciale at kende.
Vores kerneopgave er:
I Trænings-og rehabiliteringscentret lykkes vi, når borgere med et rehabiliterende behov oplever, at når de gennem meningsfuld aktivitet og deltagelse opnår at mestre eget liv bedst mulig.”
Vil du være med til at løfte vores kerneopgave?
Så er vi en arbejdsplads, hvor dine faglige og personlige kompetencer kan komme i spil i trygge rammer og masser af spændende opgaver som sygeplejerske.
TRC har eksisteret siden december 2019, og har 40 døgnrehabiliteringspladser fordelt på 5 etager (teams). Vi modtager overvejende borgere efter et forudgående indlæggelsesforløb på hospital, men modtager også borgere i palliative /terminale forløb.

Du vil blive tilknyttet et team, som består af en sygeplejerske, social og sundhedsassistenter og terapeuter i tæt samarbejde med neuropsykolog, logopæd, visitation og hjerneskadekoordinator. Teamet arbejder tværfagligt med en rehabiliterende tilgang til 7-8 borgere.
Du bliver også en del af et velfungerende sygeplejersketeam på 6 sygeplejersker om dagen og 2 om aftenen, der arbejder tæt sammen, og en udviklingssygeplejerske. Du danner makkerpar med en af de andre sygeplejersker, for løbende sparring og faglig udvikling.
Citat fra nyansat sygeplejerske Jeanette ”Mit arbejde som sygeplejerske på TRC er en virkelig spændende og alsidig hverdag, hvor jeg har mange forskellige opgaver i løbet af dagen, bl.a. koordinering, tværfagligt arbejde, kompleks sygepleje og meget mere. Ledelsen er fantastisk og nærværende, hvilket bl.a. gør hverdagen nemmere som børnefamilie. Personalegruppen er rigtig velfungerende, hvor man støtter, lytter og sparer med hinanden. Der er meget fokus på kompetenceudvikling i samarbejde med vores udviklingssygeplejerske”
Som sygeplejerske arbejder du hver 6. weekend, 37 timer om ugen. Hvis du har særlig behov for en mindre ansættelse, kan det aftales til samtalen.
Vi søger en sygeplejerske til vores neurologiske team, som har følgende faglige og personlige kompetencer:

 • Har lyst til at være tovholder på sygeplejen til 7 borgerforløb og være med til at kordinere borgerforløb tværfagligt mellem hospital, hjemmepleje og egen læge
 • Kan arbejde efter gældende instrukser og standarder og har gode formidlingsevner.
 • Kan samarbejde med afdelingsleder om opfølgning på mål og ydelser mhp udvikling af sygeplejen, kvalitet og patientsikkerhed.
 • Er anerkendende i dialogen og samarbejdet
 • Er i besiddelse af faglig stolthed og engagement
 • Nysgerrig over for andre faggruppers viden og kunnen
Vi tilbyder:
 • En arbejdsplads med høj grad af medarbejderinddragelse/indflydelse
 • Et godt fagligt miljø (mono og tværfagligt) i konstant udvikling og godt arbejdsmiljø
 • Grundig introduktion og oplæring i specialet
 • Kontinuerlig kompetenceudvikling
 • I 2023 et større tværfaglig udviklingsforløb med ekstern konsulent
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst og principperne om ny løn.
Ansøgningsfrist: 08.06. 2023
Samtaler forventes afholdt løbende.
I Center for Sundhed og Omsorg har vi erfaring for, at mangfoldighed er en styrke, og vi opfordrer derfor alle kvalificerede, uanset køn, alder og etnicitet til at søge.
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte:
Afdelingsleder Kristina Bartholin Henrichsen tlf. 2399 2472

Ansættelsesforhold
Skriv her om det er fuldtid eller deltid, eller hvor mange timer

Tiltrædelse
1. juli 2023

Arbejdssted
Trænings- og rehabiliteringscentret

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Lyngby-Taarbæk Kommune, Lyngby Hovedgade 1, A+B, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=2298&ERId=81813

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5838245

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet