Vær med til at forme fremtidens fodboldklasse på Lyngholmskolen i Farum.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

NU har du chancen for at skyde det nye skoleår ind med et BRAG! af en mulighed for at blive en del af et fantastisk team omkring vores nyoprettede fodboldklasse. På Lyngholmskolen i Farum søger vi med en stjernekikkert efter DIG, der vil være med til at skabe den bedste skoledag for elever, der af forskellige grunde har lyst til og brug for at være en del af et fællesskab, hvor interessen for fodbold er i højsædet.

På Lyngholmskolen indgår vi i næste skoleår et samarbejde med Fonden Akademiet Fodbold Fulton, som sammen med Gentofte Kommune i 11 år har tilbudt en udskoling, der bruger fodbold og bevægelse til at skabe trivsel og faglig motivation. Med udgangspunkt i de gode erfaringer fra Gentofte er vi glade for nu at kunne gøre det samme på Lyngholmskolen.

Klassen har tre lærere tilknyttet, som skal dække alle fag bortset fra tysk/fransk og valgfag. Teamet arbejder tæt sammen om indhold, organisering og udvikling, men er ligesom klassen en naturlig del af skolens ungemiljø med i alt 4 klasser. Da der som udgangspunkt altid er to voksne i klassen, vil principperne for co-teaching være i fokus.

Det er vigtigt, at du er relationelt stærk og har lyst til at arbejde tæt sammen med dine kollegaer, med forældrene - og selvfølgelig med eleverne. Den fælles motivation i klassen er fodbold på mange niveauer; det handler både om en interesse for fodbold på og uden for banen og om bevægelse generelt. Derfor er det selvfølgelig et krav, at du har interesse for fodbold og kan varetage fodboldtræningen, da der foruden den fagfaglige undervisning skal planlægges og gennemføres to ugentlige træninger samt afvikles kampe. Herudover vil det være en stor fordel, hvis du er uddannet i naturfag og engelsk.

Eleverne har takket ja til en skolegang, der adskiller sig fra en traditionel folkeskoleklasse, da omdrejningspunktet er fodbold. Eleverne skal gennem en undervisning baseret på interessen for fodbold forberedes til den almindelige afgangseksamen i 9. klasse.

Stillingen er en fuldtidsstilling med ansættelse fra 1. august 2024. Læs mere om forløbet og menneskerne bag på www.fodboldfulton.info.


Løn og ansættelse

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst. I Furesø Kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelse på børne- og ungeområdet indhentes straffe- og børneattest. Lyngholmskolen vil også anmode om tilladelse til at indhente reference.


Ansøgning

Ansøgning og CV med relevante bilag skal være os i hænde senest onsdag den 19. juni kl. 23.59. Vi holder ansættelsessamtaler i uge 21 og 22.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte afdelingsleder Pia Ahrenfeldt på telefon 7216 5317.

 

 

Praktisk

Der indhentes referencer fra tidligere ansættelsesforhold, hvis du kommer i betragtning til stillingen.

I Furesø Kommune sker løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og ud fra principperne i Ny Løn.

 

Job i Furesø? Kom og vær med!
I Furesø skaber vi løsninger sammen. Med kolleger på tværs af organisationen. Med brugere og borgere – ja med alle, vi er kommune for.
Fællesskaberne er vores svar på de udfordringer, vores velfærdssamfund står foran i de kommende år, hvor flere får brug for velfærdsydelser og over længere tid. Og hvor nye ideer derfor skal forny den service, vi yder.

Derfor giver vi plads til mødet mellem fagene og mellem mennesker, for det er her, innovationen opstår. Vi koordinerer med hinanden på tværs af titler og fagligheder, og vi holder godt styr på den daglige drift for at skabe sammenhæng for vores borgere. Vores hverdag har fokus på nærvær fremfor fravær på en sund arbejdsplads med røgfri arbejdstid. Så kom og vær med. Vi har også plads til dig.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=9c39d026)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lyngholmskolen, Hvilebækgårdsvej, 3520 Farum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6062975

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet