Vil du lave fysiske aktiviteter? og være sammen med en dreng på 4 år?

Profilbillede
dato

Vil du lave fysiske aktiviteter? Og har du god erfaring med borgere med autisme og ADHD?

Drengen er 4 år og bor sammen med sin familie i Farum. Han er en glad og meget energisk dreng, hvor der er fart over feltet. Han elsker at høre musik og danse, fjolle og har god humor. 
Han holder af fysiske aktiviteter og især udendørs. Her vil han gerne spille fodbold og skyde på mål, boksning osv. Han kan også have behov for en pause, når I er ude, og her slapper han lidt af i en klapvogn. 
Han har det bedst med at være udendørs, men hvis vejret ikke er til det, vil han også gerne lave indendørsaktiviteter. 

Om drengen,
Drengen har autisme og ADHD og er meget sensitiv over for udefrakommende stimuli, især lyde. Han er meget viljestærk og vil gerne styre legen. Han har et stort behov for medbestemmelse i det, der foregår omkring ham. Her er det vigtigt at skabe rammerne omkring ham og italesætte, hvornår legene starter og slutter, både verbalt og med kropssprog. 
Han er kognitivt svarende til en 2-årig og kan give udtryk for, hvad han vil, med små sætninger og lyde. Drengen kan blive overstimuleret og reagere ved at kaste sig på jorden eller blive overstimuleret. 

Der er personlig pleje i opgaven, da drengen bruger ble. 

Om dig,
Du er enten uddannet pædagog eller har stor erfaring med borgere, der har autisme og ADHD. Du vil gerne være aktiv og lege med drengen, samtidig med at du er helt tydelig i din rammesætning. Du skal være god til at tage direkte styring og stå fast i det aftalte, samtidig med at du udviser et roligt kropssprog, hvis drengen reagerer på rammen. 

Arbejdstid,
3 timer om ugen i weekenden, som aftales med familien.

Vi tilbyder 
Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Lyberth på telefon, rekruttering: 36344990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.
Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. 

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (3-3 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-04-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6006817

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet