Vil du støtte en 13-årig dreng i Farum?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du interesseret i at være en del af et team, der skaber sjove og meningsfulde oplevelser for en 13-årig dreng? Vil du hjælpe med træning og tage på ture til steder som zoologisk have? Så læs mere her:

Om opgaven:
Vi søger en medarbejder, der har lyst til at arbejde 8-15 eller 15-25 timer om ugen, samt 1-2 weekender om måneden.

Arbejdsopgaven består i at træne og støtte en 13-årig dreng, der er født med en udviklingsfejl i hjernen. Du vil blive en del af hans daglige træning i samarbejde med hans mor. Her vil du få mulighed for at fordybe dig i drengens træningsmetoder, der inkluderer en legende tilgang til motorik, sansestimulering, musik, sprog og daglige rutiner. Metoderne, der anvendes, inkluderer bl.a. ABM, Karlstadmodellen samt musik og ergoterapi, rettet mod at udvikle hans motoriske, kognitive, sproglige og sensoriske færdigheder. Vi tilbyder grundig træning i disse metoder og aktiviteter, så ingen forudgående erfaring er påkrævet.

Drengen kommunikerer via tegn til tale og få ord, og han forstår, hvad man siger. Du vil også blive oplært i brugen af Tegn Til Tale.

Din rolle vil også omfatte leg, da drengen elsker det, samt andre aktiviteter både indenfor og udenfor hjemmet, udflugter til steder som zoo og svømmehal, deltagelse i familieaktiviteter samt praktisk hjælp med spisning og personlig pleje.

Om dig:
Du er ansvarsbevidst og nærværende – gerne med en positiv tilgang og et smil på læben. Fleksibilitet vægtes ligeledes højt, og det er vigtigt, at du er fysisk og mentalt robust. Du ønsker at arbejde i en tæt 1:1 relation og er klar til at blive oplært i drengens træningsrutine og tegn til tale.

Du vil arbejde hos en familie, der bor i Farum, kun 5 minutters gang fra S-togsstationen.

Arbejdstid: 
10 - 15 timer om ugen.
Den ene uge i weekenden, der ligges timerne i tidsrummet 7 -23 , det kan enten være én dag af 10 timer eller fordeles på 2 dage. 
Den anden uge, 2 dage kl. 14 - 21.
- Der er mulighed for fleksibilitet. 

Vi tilbyder 
Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Lyberth på telefon 36347900 -tryk 5 og 1. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.
Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. 

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (10-15 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5949226

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet