Vinterferien nærmer sig: Bliv inspireret til aktiviteter i Furesø

Foto: Furesø Kommune.
dato

Med vinterferien lige rundt om hjørnet, tager Furesø Kommune initiativ til at inspirere borgerne til en aktiv og oplevelsesrig ferie trods de kølige årstider.

De opfordrer til, at man finder begivenheder, booker et ophold i naturen eller henter inspiration til gåture og løberuter i vores smukke Furesø. Alle disse oplysninger kan findes på Furesø's hjemmeside.

Furesø Kommune er kendt for sin unikke natur, og man anbefaler entusiastiske vandrere og cyklister at udforske de forskellige stier og ruter. Det er en fremragende måde at forbinde med naturen på, mens man beundrer det smukke landskab, vores lokale område har at tilbyde. Uanset om man er en søndagshiker, en ivrig løber eller en cykelentusiast, har Furesø noget for alle.

Center for Borgerservice og Kultur i Furesø Kommune, beliggende på Stiager 2, 3500 Værløse, er det centrale kontaktpunkt. Centeret kan kontaktes på telefon 7235 4000 og bygningen er markeret som let tilgængelig, hvilket betyder, at alle borgere let kan henvende sig med deres forespørgsler.

Kommunen understreger, at uanset om borgernes vinterferie indebærer naturoplevelser, motion, kultur, afslapning, familieaktiviteter eller en blanding heraf, så byder Furesø på rigelige muligheder. Med byerne Bregnerød, Farum, Hareskovby, Jonstrup, Kirke Værløse, Laanshøj, Stavnsholt og Værløse i kommunen er der noget for enhver smag.

Tag springet, lad dig inspirere og tag del i de mange vinteraktiviteter Furesø Kommune og dens omkringliggende natur har at byde på. Hele informationen er blevet sidst opdateret den 6. februar 2024 og kan ses på kommunens hjemmeside.


https://www.furesoe.dk/aktuelt/nyheder/2024/februar/faa-inspiration-til-vinterferien/
Kilde: Furesø Kommune