AMK-læger til Akutberedskabet

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du uddannet speciallæge i anæstesiologi med indgående interesse for det præhospitale område?

Kan du holde hovedet koldt og træffe kritiske beslutninger i akutte situationer og under beredskabshændelser?

Brænder du for tværfagligt samarbejde og har mod på at bestride opgaven som bagvagt for regionens præhospitale beredskab, herunder ambulancetjenesten, regionens 112 AMK-Vagtcentral og akutlægebilerne?

Så er du måske vores nye AMK-læge. Akutberedskabet udvider AMK gruppen og søger derfor en konsulentansat AMK-læge.

AMK-lægen - nøglepersonen i den akutte situation

Akutberedskabet er ca. 1.300.000 gange om året borgernes første kontakt til Sundhedsvæsenet og deres tryghed, når de bliver akut syge eller kommer til skade.

Funktionen som AMK-læge er helt central i regionens præhospitale akutberedskab. Det er dig der har ansvaret for den overordnede koordinering og prioritering på det præhospitale område i din vagt.

Dine arbejdsopgaver spænder vidt. En central opgave er at rådgive 1-1-2 AMK-Vagtcentralens personale om sundhedsfaglige problemstillinger, herunder sundhedsfaglig visitation, prioritering og hastegradsvurdering.

Du er også den lægefaglige rådgiver og bagvagt for ambulancetjenesten og regionens akutlægebiler. Det er således dig der kontaktes, når der er behov for beslutningsstøtte, rådgivning, prioritering og visitation præhospitalt.

I en beredskabssituation varetager du den operative koordinering af regionens beredskabsindsats. Det sker i tæt samarbejde med indsatslederen for sundhedssektoren (ISL SUND) i indsatsområdet, de involverede hospitaler i regionen, naboregioner og øvrige beredskabsmyndigheder. Opgaven er krævende og forudsætter at du kan foretage hurtige prioriteringer og bevare overblikket – i den første fase, indtil Akutberedskabets kriseledelse er samlet.

Som AMK-læge får du således et unikt indblik i, hvad der sker ”bag kulisserne” på alle niveauer i forbindelse med akut sygdom, tilskadekomst og beredskabshændelser.

Du bliver del af en dynamisk og spændende arbejdsplads, med mange faggrupper, spændende opgaver og masser af mulighed for at udøve faglig ledelse, koordination og beslutningstagen. Du vil indlemmes i en lille gruppe af stærkt dedikerede AMK-læger med mange års præhospital faglighed repræsenteret.

Du arbejder tæt sammen med Vagtleder 1-1-2, der har ansvaret for drift og personale i den aktuelle vagt, og som er din tætte sparring i det daglige; også i beredskabssituationer.

Der vil foregå en grundig oplæring til funktionen; blandt andet superviserede følgevagter med erfarne kolleger. Herefter startes op med dagvagter indtil du har fornøden rutinering til at gå i vagt.

Du har hele vejen mulighed for grundig sparring både med lægelige og ikke lægelige kollegaer i virksomheden.

Du prioriteres over en periode på en række kurser, herunder blandt andet Beredskabsstyrelsens kurser om Samfundets Beredskab og Krisestaben samt Tværfaglig Indsatslederuddannelse.

Du skal påregne tilegnelse af nødvendig viden omkring Akutberedskabets og Region Hovedstadens overordnede organisering, herunder sundhedsberedskabsplaner.

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for Underordnede læger konsulentansat ved Akutberedskabet indgået mellem Yngre Læger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

AMK-læge funktionen er døgndækket og tilrettelagt som en toskiftet vagt. For at kunne sikre den nødvendige rutinering i funktionen skal du som minimum tage 24 timer månedligt.

Da et indgående kendskab til regionens hospitals- og specialestruktur samt præhospitale organisation er nødvendig for opgavevaretagelsen, er det en forudsætning at du har hovedansættelse i Region Hovedstaden.

Det er yderligere en forudsætning for ansættelse at du kan sikkerhedsgodkendes.

Din nye arbejdsplads

Region Hovedstadens Akutberedskab er en selvstændig virksomhed under Region Hovedstaden og har en stor opgaveportefølje: Visitation af sundhedsfaglige opkald til 112 og til Akuttelefonen 1813, disponering af ambulancer, akutlægebiler, akutlægehelikopter og en række specialtjenester (Babylancen, Sociolancen, Psykiatrisk Akutberedskab, Taktisk Akutmedicinsk indsats/TEMS, Mobile Behandlingspladser mm).

Herudover er Akutberedskabet ansvarlig for interhospitale transporter mellem hospitalerne i Region Hovedstaden, liggende patientbefordring, planlægning og operativ ledelse af regionens tværgående sundhedsberedskab samt præhospital forskning. Vi er ca. 1100 ansatte.

Virksomheden har administrativt hovedkvarter og AMK-Vagtcentral i Ballerup, men er geografisk spredt på flere lokationer i regionen, hvor bl.a. akutlægebilerne har baser.

Yderligere information

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Cheflæge 1-1-2 AMK og 1813 Anders Damm-Hejmdal på telefon: 4244 4484 eller mail: anders.damm-hejmdal@regionh.dk.

Yderligere oplysninger om Akutberedskabet kan findes på www.regionh.dk/akutberedskabet

Ansøgningsfrist

Upload din motiverede ansøgning, CV samt relevante bilag inden 26. juni 2023 kl. 12.00.

Relevante bilag kan uploades under ”øvrige dokumenter”.

Samtaler forventes afholdt i uge 26.



INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Furesø Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Den Præhospitale Virksomhed, Telegrafvej 5, 2750 Ballerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=250134&DepartmentId=21543&MediaId=4716&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5851738

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet